22 Dodger hayranının Dünya Serisinde ne giydiği

Arda

Global Mod
Global Mod
Dodgers en son Dünya Serisine çıktığında salgının en yoğun olduğu dönemdeydi. Yani tüm oyunlar Arlington, Teksas'ta tarafsız bir sahada oynandı ve kapasite, kapasitenin %25'iyle sınırlandırıldı. O yıl en büyük uyum yüz maskeleriydi.

Yani Dodger hayranları, çocukları için mavi-beyaz renklerden oluşan bir battaniyeyi sergileyerek her zamanki gibi gösteriye çıkamadılar. Bu sefer şanslarını değerlendiriyorlar.

Bir Dodgers maçı için giyinmek basit bir formüle dayanır. Yeterince maviye sahip olduğunuzdan emin olmalısınız. “Dodger Blue”, Pantone 294'tür; mükemmel maç günü gök mavisi ile Pasifik Okyanusu mavisi arasında bir yerde bulunan canlı bir renk tonudur. Biraz daha koyulaşırsanız bir Brewers hayranı gibi görünmeye başlarsınız. Buna “LA” veya “Dodgers” – “Doyers”, IYKYK yazan herhangi bir öğeyi veya aksesuarı ekleyin.

Bunun ötesinde, o şanslı parçayı taktığınızdan emin olun; eğer 1997'deki sezon ortası galibiyetinde ilk kez burun kanaması geçirdiğinizde taktığınız o puka kabuğu kolyeyi takmıyorsanız ve Dodgers bu yıl Seriyi kaybetmişse ? biz değiliz Olumsuz bunun sana bağlı olduğunu söylemek.

İşte 1. Maçı izlemek için 22 kişinin giydiği kıyafetler: Bir kısmını maça giderken Dodger Stadyumu'nun dışında, bir kısmını da yakındaki barlarda yakaladık.

Oscar Alexander Rodriguez ve Angelica Andrade Martinez, Cuma günü Los Angeles'ta oynanacak ilk Dünya Serisi maçı öncesinde Dodger Stadyumu'ndaki Fernando Valenzuela anıtının önünde poz veriyor.

(Stella Kalinina / The Times İçin)

Oscar Alexander Rodriguez ve Angelica Andrade Martinez

Şehrin hangi bölgesinde yaşıyorsunuz?
Oscar:
Doğu Los Angeles
Melekotu: Ben sokağın aşağısında çalışıyorum. Biz doğduk ve büyüdük. Ben bir posta taşıyıcısıyım, dolayısıyla Geçit'i biliyorum.

Bu kıyafeti Dünya Serisine uygun kılan şey nedir?
Melekotu:
Converse'inizi giymeniz gerekiyor. Ve her zaman fiyonumu takarım. Ne zaman oynasalar ve ben bunu giysem, kazanıyorlar.

Dünya Serisi için tahmininiz nedir?
Melekotu:
Umarım Fernando Valenzuela'nın doğum günü olan 1 Kasım'da kazanırlar. Haydi Dodgers!

Lizette Duenas, Cuma günü Los Angeles'taki ilk Dünya Serisi maçından önce Dodger Stadyumu'ndaki Fernando Valenzuela anıtının önünde poz veriyor.

Lizette Duenas

Nerelisin
Ben Sonora'lıyım. Fernando ve ben aynı bölgedeniz. Ben de onun doğduğu yerde doğdum. Buraya gelebilmek için 14 saat yolculuk yaptım.

Neden üzerinde Dodgers şapkası ve Yankees forması var?
İki takımın da arkadaş olmasını istediğim için ikisini de giydim. Fernando Yankees'e sarılıyor ama Dodgers benim kalbimde. Fernando, beyzbolun sadece bir oyun olduğunu ve herkesin arkadaş olmasını istediğini söyledi.

Hiç biri. İkisi birden.

Jennifer ve Miguel Guerrero, Cuma günü Los Angeles'taki ilk Dünya Serisi maçından önce Dodger Stadyumu'ndaki Fernando Valenzuela anıtının önünde poz veriyor.

Miguel ve Jennifer Guerrero

Nerelisin
Jennifer:
Ben Riverside'lıyım. Otoyol Serisi sırasında ailem Melekti, bu yüzden Dodgers'ı tercih ettim.

Ne zamandır Dodger hayranısın?
Jennifer:
Bütün hayatım.
– Miguel: Yedi yıl.

Bana kocanın zincirinden bahset.
Jennifer:
Vegas'ta aldık. Bunu ve benim için bir Raiders'ı aldık. O dövmeyi yaptırdı ve benim sayemde Dodgers hayranı oldu. Onu ben yaptım.

Dodgers için şans getiren bir şey giyiyor musun?
Jennifer:
Eski Kiké'mi giyiyorum [Hernández] Jersey. Onu her giydiğimde onlar kazanıyorlardı, bu yüzden Ohtani formam yerine bunu giydim.

– Miguel: Ve şanslı bir Dodgers dövmem var.

– Miguel:
Dodgers 6'da.
Jennifer: 6 diyebilirim.

Andre ve Margarita Daniels, Cuma günkü ilk Dünya Serisi maçından önce Dodger Stadyumu'ndaki Fernando Valenzuela anıtının önünde poz veriyor.

Andre ve Margarita Daniels

Nerelisin
André:
Los Angeles'lıyım, Watts'ta büyüdüm. Compton'da yaşıyoruz.

Bana kıyafetlerinden bahset.
André:
Harika biri. Kendi kıyafetlerini kendisi hazırlıyor. Benimle zaten bir aradaydım. Botlarımı seviyorum. Zincirim Dodgers'ı temsil ediyor. Büyük Fernando hayranları da. Ben bir Dodgers hayranı olarak büyüdüm, bu yüzden New York'u yenmek ve umarım Dünya Serisini kazanmak için buradayız.

Andre ve Margarita Daniels, Cuma günkü ilk Dünya Serisi maçından önce Dodger Stadyumu'ndaki Fernando Valenzuela anıtının önünde Dodger temalı botlarını sergiliyor.

(Stella Kalinina / Los Angeles Times için)

Uğur getiren bir şey giyiyor musun?
André:
Alyansım dışında şanslı bir şey yok. [laughs] Biz sadece burada temsil ediyoruz, renklerimizi giyiyoruz. Biz sadece burada olmayı seviyoruz.
– Margarita: Kuyu. Evet. Sana ne olduğunu söyleyemem.

Dizi için tahmininiz nedir?
– Margarita:
4'te kazanacağımızı düşünüyorum.
André: 6'da alacağımızı tahmin ediyorum.

Alfonso, Christian ve Gael Torres, Cuma günkü ilk Dünya Serisi maçından önce Dodger Stadyumu'ndaki Fernando Valenzuela anıtının önünde poz veriyor.

Alfonso, Christian ve Gael Torres

Nerelisin
Hıristiyan:
Hepimiz Los Angeles'lıyız. Bunlar benim babam ve erkek kardeşim.
Alfonso: 30 yıldır Dodgers taraftarıyım. 1981'de Fernandomania yaşandığında ben genç bir çocuktum.

Uğur getiren bir şey giyiyor musun?
Hıristiyan:
Şapka.

Siz onu giyerken kazandılar mı?
Hıristiyan:
Hayır, henüz değil. Umarım bugün yaparlar.

Hıristiyan:
Yankees'in kazanacağını düşünüyorum.
Alfonso: Hayır. Dodgers 4'te.

Edilia Morales, Cuma günü Dodgers'ın duvar resmi önünde oğulları Raoul Aguilar, Edwin Aguilar ve Allen Aguilar ile birlikte poz veriyor.

Edilia Morales, Raoul Aguilar, Edwin Aguilar, Allen Aguilar

– Edilia:
Doğu Los Angeles

Hepiniz büyük Dodger hayranları mısınız?
Tüm:
Evet!

Şanslı bir şey giyiyor musun?
– Edilia:
Evet gömlekler.
– Raoul: Bu ceket şanslı bir ceket.

– Edilia:
Dodgers 8'de.
– Raoul: Dodgers 6 veya 5'te.

Colby Wagenbach (solda ve sağda) Cuma günü Los Angeles'ta Nikki Blizzard ve Colby Wagenbach.

Nikki Blizzard ve Colby Wagenbach

Nerede yaşıyorsun
Colby:
Village Green'de yaşıyorum.
– Nikki: Grove'un yakınında, La Brea'nın yakınındaki Miracle Mile'da yaşıyorum.

İkiniz de büyük Dodger hayranları mısınız?
– Nikki:
Artık öyleyim. Üç ay önce Los Angeles'a taşındım.
Colby: Ömür boyu Dodgers hayranı.

Maçı nerede izliyorsunuz?
Colby:
Başlangıçta Short Stop'ta izleyecektik ama maçtan sonra kalabalığın orada olacağını düşünüyorum, o yüzden Douglas'a gideceğiz.

Dodgers'ın kazanması için şans getiren bir şey giyiyor musun?
– Nikki:
Sanırım bu pantolon benim şanslı Dodger pantolonum.
Colby: Bu gömlek ve kolye; son eleme maçına gittiğimde ikisini de yanımda taşıyordum ve onlar kazandı. Kolyeyi her gün takıyorum, bu yüzden özellikle şanslı olup olmadığını bilmiyorum.

Colby:
Dodgers 5'te.
– Nikki: Ne dedi?

Amy Farrar ve Blair Paley, Dodgers tarzlarını Los Angeles'ta Frida'da sergiliyor.

(Stella Kalinina / Los Angeles Times için)

Amy Farrar ve Blair Paley

Şehrin hangi bölgesindesin?
– Amy:
Virgil Köyü'nde yaşıyorum.
Blair: Caddenin hemen aşağısındaki Echo Park'ta yaşıyorum.

Ne zamandır Dodger hayranısınız?
Blair:
Doğduğumdan beri.
– Amy: Sanırım buraya taşındığımdan beri. Çoğunlukla mavi rengi gerçekten seviyorum.

Şapkayı nereden buldun?
– Amy:
Instagram hesabı @methfountain'dır. New York'ta Birkin çantalarıyla oynayan adam bu.

Blair Paley Cuma günü Los Angeles'ta Dodgers şapkasını gösteriyor.

Dodgers'ın kazanmasını sağlayacak şanslı bir şey giyiyor musun?
Blair:
Sadece Dodgers'a özel değil. Bu botlar şanslı ama özellikle Dodgers için değil.

– Amy: İkinci el bir mağazada bulduğum bu çocuk ceketinin şanslı olduğuna inanmak istiyorum.

Çocuk için değil. Ama Dodgers için.
– Amy:
(Etiketin üzerinde yazan ismi okur) Zavallı Justin.

Blair:
Dodgers sonuna kadar gidecek.
– Amy: Yankees'in iki maç kazanacağını düşünüyorum.

Ralph Gomez ve Kristen Hagen Cuma günü Los Angeles'ta sosisli sandviç ve eldiven kostümleriyle poz veriyorlar.

Ralph Gomez ve Kristen Hagen

– Ralph:
Los Angeles'lıyım, doğup büyüdüm. Şu anda Long Beach'te yaşıyorum ama Hollywood'daydım. Doğu Los Angeles'ta doğdum ve büyüdüm.
Ne yapıyorsun? Küçük Tokyo'da yaşıyorum.

Bu yüzden mi büyük bir Ohtani hayranısın?
Ne yapıyorsun?
Oldukça fazla.

Doğduğunuzdan beri Dodger hayranı mıydınız?
– Ralph:
Kesinlikle. Huzur içinde yat Fernando.

Ailenizdeki herkes Dodger hayranı mı?
– Ralph:
Şu anda herkes maçı izliyor; annem ve babam.

Sormam gerekiyor: Dodger Dog mu giyiyorsun?
– Ralph:
Evet öyleyim. Yarın Elton John gibi giyineceğim.

Nasıl sonuçlandın? bu eldivenle mi?
Ne yapıyorsun?
Bunu başardım çünkü Ohtani 50. sayıya ulaşacağı zaman maça gittik ve ben Pavilion'da onu yakalamaya çalışacaktım ama o deplasmanda golü attı.

Dodgers'ın kazanması için şans getiren bir şey giyiyor musun?
– Ralph:
Ralli havlularımız var. Kısa Durak aynı zamanda maçı izlemek için de şanslı bir yer.

Bu bir şans eldiveni kıyafeti mi?
Ne yapıyorsun?
Bu gece öğreneceğiz. Çünkü ilk defa tüm maç boyunca onu giyiyorum. Eğer kaybederlerse bir daha asla giymeyeceğim. Kazanırlarsa rotasyonda kalacaklar.

– Ralph:
Bugün göreceğiz. Beni endişelendiren şey şut atışı çünkü Yankees'in iyi bir kadrosu var. Eğer bugün izin verirlerse kendimi iyi hissedeceğim. Dodgers 7'de.

Christine Doh ve Sean Yoo Cuma günü Los Angeles'ta rakip takımları destekliyor.

Christine Doh ve Sean Yoo

Christine:
Glendale'deyim.

Ne zamandır Dodger hayranısın?
Christine:
Bütün hayatım. Doğduğumdan beri.

En sevdiğiniz oyuncu kim?
Christine:
Kesinlikle Ohtani. Mookie Betts'i seviyorum.

Bana şapkadan bahseder misin?
Christine:
Bir Japon izakaya restoranı. Onlar büyük Dodger hayranları ve bu şapkaları altı ay önce yarattılar. Onu almam gerekiyordu.

Christine Doh Cuma günü Los Angeles'ta resmi olmayan Dodgers şapkasını gösteriyor.

Ve Dodger mavisi bir gömlek giyiyorsun.
Christine:
Sadece daha fazla tekrarlama. Ve bu benim kişisel üniformam; mavi benim en sevdiğim renk. Donanma aslında en sevdiğim renk ama bu bir Yankees rengi.

Neden Yankees hayranısın?
Sean:
Jersey'de büyüdüm. Büyüdüğümde babamın bana aşıladığı tek takımdı. Ama sekiz ya da dokuz yıldır Los Angeles'tayım ve Dodgers'ı sahiplendim. Echo Park'ta yaşıyorum, dolayısıyla Dodgers'ı desteklememek elde değil. Yankees'le oynadıkları zamanlar dışında Dodgers'ı elimden geldiğince destekliyorum.

Şanslı bir şey giyiyor musun?
Sean:
Üzerimde Derek Jeter forması var. Bu klasik Yankees 1943 Dünya Serisi şapkam var. Çok şanslı bir şey değil ama bir Yankee hayranı olarak öne çıkmamı sağlayan şeyler.

Christine:
Dodgers 5'te alacak.
Sean: Yankee'ler 6'da.