Gabby Windey'e göre Los Angeles'ta en iyi Pazar gününe nasıl sahip olunur

Arda

Global Mod
Global Mod
Ruhsal olarak, Gabby Windey pazar günleri, sert, gözetleme olmayan, dayanak günü bir şekilde. “Uzun Solmuş” podcast sunucusu, bir dizi cesur kıyafet ve stereotip yıkıcı stratejik hareketlerle gerçeklik TV yarışmasını kazandıktan sonra bu yıl “Hainler” in koparma yıldızı oldu. Bilinç akışı podcast monologları, vokal kızartma gerçeklikleri için genellikle Instagram ve Tiktok'ta viral olan yıldızını artırmaya devam ediyor. Şimdi Windey için karışık bir çanta olan inanç ötesinde rezervasyon ve meşgul.

Pazar Funday'da, LA halkı bize şehir çevresinde ideal Pazar günlerinin play-by oyunlarını veriyor. Nereye gideceğiniz, ne yiyeceğiniz ve hafta sonları hayatın tadını nasıl çıkaracağınız konusunda fikirler ve ilham bulun.

“Her zaman bir mola için yalvartığımı biliyorsun,” diyor Windey. “Meşgul olmak istediğim şeyler, bu yüzden gerçekten şikayet edemiyorum. Ama evet, her zaman bir sonraki şekerlememi arıyorum.”

Bu, Pazar günlerini onun için “özel gün” gibi hissettiriyor, özellikle de karısı komedyen Robby Hoffman ile yavaş, kaliteli zaman geçirdiği için. Windey ve Hoffman birlikte Pazar günlerini mümkün olan en akraba şekilde geçiriyor: İnterneti kaydırmak, TV ve film izlemek, arkadaşlarla yükselmek ve atıştırmalık.

Pazar günleri aynı zamanda Windey'nin Güveninin düştüğü saat 15: 00'den sonraki zaman, Windey'in güveninin düştüğü ve “Gözlerimi donuk bir çubukla dışarı çıkar” ın nihai örneğidir. Bir Pazar günü Windey'i rahatsız edecek herkese vahşi.

Windey, “Tanrı, bir Pazar günü size e -posta gönderirse, bloke eder ve sil, hepsini kovarsa,” diyor Windey. “Pazar günü iş için kapalıyım. Benden bir gözetleme duymayacaksın.”

Bu görüşme uzunluk ve netlik için düzenlenmiş ve yoğunlaştırılmıştır.

09:00: Yataktan çık, yatağa dön

Umarım 9 ya da başka bir şey gibi uyuyacağız. Robby Works Nights, bilirsiniz, o bir stand-up komedyeni. Suçlamak gibiyim [sleeping in] Ona, ama bir gece kolayca 10 saat uyuyabilirim. Yani evet, tembel bir sabahı seviyoruz.

Kahve alacağız. Hemen yanındayız Lamill Şimdi. Sonra eve döneceğiz ve New York Times bulmaca, bağlantılar, Wordle yatakta yapacağız.

Normalde, Robby'nin bana YouTube klipleri veya makaraları göstermek gibi adil bir pay aldığında, o zaman Antsy almaya başlayacağım. Ben, “Bundan yeterince. Hadi gidelim.”

11:00: Bakkallar ve Tamales

Biz yürüyeceğiz Silver Lake Çiftçi Pazarı. Robby çok bakkal alışverişi yapıyor ve ben sadece bir Tamale alacağım. 5 dolar ve çok büyükler. Kırmızı sos ve yeşil sosu seviyorum, bu yüzden kırmızı soslu sığır eti ve yeşil soslu tavuk gibi, ama aynı zamanda tatlı bir tamale, tatlı bir tamale gibi. Ben yarı Meksikalıyım ve annem Tamales dışında yemek yapmadı. Yani çok rahatlatıcı bir yiyecek.

Robby bakkal alışverişinde gerçekten çok iyi, bu yüzden gitmesine izin verdim. Ama taze meyveler alıyoruz. Romaine marul, mantar, domates ve salatalık gibi hafta boyunca sebze sandviçler yapacağız. Bu malzemeleri alacağız ve orada garip yiyecekler ne olursa olsun, bilirsiniz, her zaman sizin için iyi olması gereken hippi fermente bir şey var.

Öğlen: Yatağa dön.

Bir ara vermeliyim.

13:00: Parkta PREROLLS

İçin [the weed holiday] 4/20, Silver Lake Meadow'daki arkadaşlarla buluştuk. Önce gittim Botanik Biraz atıştırmalık almak için. Onlar iyi atıştırmalıkları var, bu yüzden bu gerçekten iyi havuç humus aldım. Tatlı gibi. Bazı iyi krakerler var, çay yapraklarına sarılmış bazı keçi peyniri. Kulağa gerçekte olduğundan daha iyi geliyor. Ve NA'yı keşfediyorum [nonalcoholic] seçenekler. Bu yüzden biraz ghia aldım. İnsanlar bunun için ölüyor. Ama ben, bilmiyorum. Ben tam olarak satılmadım. Bana bir vızıltı vermiyor. Şaşırtıcı bir şekilde – içinde hiçbir şey yok! Ama yine de bir çeşit vızıltı istiyorum, bu da ot geliyor. Sonra Edie Parker Prerolls'da yükselmek, üç saat boyunca bazı arkadaşlarla konuşmak ve iyi atıştırmalıklar yemek gibi parka gittik. (Not: Windey'nin moda ve esrar markası Edie Parker ile bir ortaklığı var).

16:30: Bir Film Yakala

Sonra bir film izleyeceğiz. F – ile Americana [at Brand] zor. Patlamış mısır seviyoruz, kolaylığı seviyoruz. Giriş ve dışarı gizlice hoşlanacağız, bilirsiniz, artık gizlice girmeniz gerektiğini bile düşünmüyorum. Yakalanmadık, ama her zaman glutensiz olduğumuz ya da koşer olduğumuz gibi geçmişe sahibiz, çünkü Robby Hasidik büyüdü. Bu yüzden koşer olmanın nasıl bir şey olduğunu biliyor ve sanırım sinema salonuna yemek içmek için iyi bir bahane olurdu.

19:30: Özel İşletme Suşi Yedin

Filmlerden sonra, muhtemelen bir randevu gecesinde olduğu gibi dışarı çıkacağız. Suşi'yi seviyorum, belli ki kim sevmiyor? Bu yüzden ya gideceğiz Şeker balığıçünkü her seferinde aynı şeyi alıyorsun. Bilirsiniz, çok güvenilir. Veya Kombu suşi Silver Lake'de. Kelimenin tam anlamıyla can attığım harika bir pişmiş yengeç rulosu var. Ama Pazar için özel bir fırsat için saklamayı seviyorum.

21:30: Bir gece deyin

Eve döndüğümde, herhangi bir enerjim kaldıysa belki biraz cilt bakımı yapacağım, bu Pazardan sonra gelmeyeceğim gibi geliyor. Bunun dışında sadece bir şov izleyebiliriz, yoksa bir yüz maskesi seveceğim. Kindle'ı okuyacağım – “duygusal olarak olgunlaşmamış ebeveynlerin yetişkin çocukları” okuyorum. Onunla bitmek için sabırsızlanıyorum. Ben, “Tamam, sadece bunu aşmam gerekiyor. Ve sonra tekrar okumaya başlayabilirim.” Okulda Amerikan aydınlatılmış kategorisinin çoğunu almadım. Bu yüzden bunun içinden geçmeye çalışıyorum. Joan Didion'un “Bethlehem'e doğru eğilmesini” okudum. İnsanların en iyisi olduğunu düşündüğü diğer kitaplara gidebilirim.