Justine Lupe'a göre Los Angeles'ta en iyi Pazar nasıl geçirilir?

Arda

Global Mod
Global Mod
Justine Lupe yıllarca Los Angeles ve New York arasında gidip geldi.

Otellerde ve kısa süreli kiralık dairelerde bavulunun dışında yaşamayı bırakmanın zamanının geldiğine pandemiye kadar karar vermedi. Aktör, “Dünya kargaşa içindeydi” diyor. “Hayatımın nasıl hissedildiğine dair fikrim [too].”

Sunday Funday'de Los Angeles'lılar bize şehirdeki ideal Pazar günlerini teker teker anlatıyor. Hafta sonları nereye gideceğiniz, ne yiyeceğiniz ve hayattan nasıl keyif alacağınız konusunda fikir ve ilham bulun.

2021'de o ve nişanlısı Tyson Mason Los Angeles'ta bir ev satın aldı. Daha sonra bu yaz çift, Kristen Bell ve Adam'la birlikte Netflix'in romantik komedisi “Kimse Bunu İstemiyor”un çekimleri sırasında Lupe'nin taşıdığı Ellis adında bir bebeği dünyaya getirdi. Gelecek yıl ikinci sezonuyla geri dönecek olan Brody.

Bell'in kız kardeşini oynayan ve podcast ortağı olan Lupe, “Çekimlerin çoğunda ikinci üç aylık dönemin en tatlı noktasındaydım, bu yüzden enerjiniz var, yaratıcı hissediyorsunuz ve vücudunuz iyi hissediyor; en azından benim deneyimim buydu” diyor. -Morgan'ı ağırla.

Aynı zamanda “Succession” ve “The Marvelous Mrs. Maisel” filmlerinde de rol alan Lupe, hamileyken çalışmakla ilgili kamera karşısında kilo almak gibi bazı endişelerinin setteyken ortadan kaybolduğunu ekliyor. “Bu bir tür büyülü deneyimdi çünkü bu sektörde bedenlere çok fazla önem veriliyor” diyor. “Yani bu deneyim aracılığıyla sağlıklı ve mutlu olmak, bu deneyim aracılığıyla bedenimi kucaklamak büyük, büyük değişim, buna güven duymak ve içimdeki bu hayattan heyecan duymak, bu sadece en iyisiydi.”

Lupe için ideal bir Pazar günü, 4 aylık Ellis, Atwater Village Çiftçi Pazarı'ndan sebze ve meyve toplarken, bebek dostu bir yoga dersi alırken ve muhteşem bir botanik bahçesinde dolaşırken vücuduna sarılıyor.

Bu röportaj, uzunluk ve netlik sağlamak amacıyla hafifçe düzenlenmiş ve özetlenmiştir.

07.00: Yatakta kucaklaşmalar

Yani sabahın 7'si bebeğim için harika geliyor. Biraz tembelim, yatakta yatıyorum. Onunla, Tyson'la, köpeğimiz Lilly'yle ve kedimiz Addie'yle kucaklaşmayı seviyorum. Bu, içinde tüm küçük yaratıklarımızın yaşadığı yatağımızda sahip olduğumuz bir tür kale ve sadece rahatlamak gerçekten çok güzel.

08.00: Arkadaşlarla kahve içerken sohbet etmek

Muhtemelen şu denilen yerden gidip bir kahve alırdım Amara Mutfak. Çiftlikten sofraya gerçekten güzel bir yer. Her şey organik, otlarla beslenmiş ve etiktir. Oraya sık sık arkadaşlarımla buluşmaya giderim, bu yüzden muhtemelen birkaç arkadaşımla buluşup bir kahve içmeye giderim. Genellikle buzlu kahve içerim. Kendi badem sütlerini yapıyorlar. Tatlı bir şey istersem hamur işi alırım, istemezsem kahvemin yanında kemik suyu içerim. Evlerinde gerçekten çok güzel hamur işleri yapıyorlar ve bu iki kelimeyi yüksek sesle söylediğinizde hayal edebileceğinizden çok daha lezzetli, glutensiz, süt içermeyen inanılmaz çikolatalı kurabiyeleri var. Genellikle çok yemek yemem için çok erken ama gecenin gerçekten uzun olduğu veya açlıktan öldüğüm günlerde onların kahvaltılık böreklerini alacağım.

Sabah 9:00 Çiftçi Pazarına gidin

Sonra hepimiz oraya giderdik. Atwater Köyü Çiftçi Pazarı. Gerçekten çok tatlı ve küçük. Artık tüm tribünleri iyi biliyorum. Oraya ilk geldiğimde hangi tezgâhta sevdiğim sebzelerin, hangisinde doğru yumurtaların olduğunu, hangisinde en iyi peynirin olduğunu anlamak için bir tür projeydi. Hangi standı tercih ettiğinizi bir nevi öğreniyorsunuz ve tüm bu çiftçilerle ilişkiler kuruyorsunuz. Yediğim yemeğin kalitesine çok önem veriyorum, bu yüzden onlarla bir nevi uyum içinde olmak, standartlarının ve uygulamalarının ne olduğunu anlamak önemli. Aynı zamanda çok hoş. Çiçekler ve bal var, orada bir sürü aile var, bir sürü çocuk var ve orası mutlu olunacak bir yer.

Genellikle hafta boyunca yapmak istediğim malzemeleri alıyorum ve ihtiyacım olan diğer şeyler için Whole Foods'a gidiyorum. Alışveriş yaparken vegan yoğurt olan Nature's Fynd'den atıştırmalık alacağım. Sürdürülebilirdir, etiktir, süt içermez ve yüksek proteinlidir. [Editor’s note: Lupe is a brand ambassador for Nature’s Fynd.]

12:00 Bebek dostu yoga

Sonra giderdim Silverlake Yoga bir yoga dersi için. Juliette Kurth adında bir kadın tarafından yönetiliyor. Bunu hamileliğim sırasında buldum ve annelerin bebeklerini getirip, bebekler orada takılırken yoga yapabilecekleri çok sayıda doğum öncesi dersleri, doğum sonrası dersleri, bebek ve ben yoga dersleri veriyorlar. Tıpkı en tatlı yer gibi. İşçilik atölyeleri düzenliyor ve geçen sene ona aşık oldum. İhtiyacınız olan bakımı alabilmeniz ve bebek sahibi olduktan sonra vücudunuza bakabilmeniz için doğum sonrası bir kursa sahip olmak ve aslında ücretsiz çocuk bakımına sahip olmak – bu sadece en iyisi. Juliette sadece Dünya'daki bir melek.

14.00: Descanso Bahçeleri'nde yürüyüş

Muhtemelen eve gidip kendime yiyecek bir şeyler pişirirdim, sonra bütün aile giderdi. Descanso Bahçeleri. Çok güzel ve etrafta dolaşacağız. İsterseniz kapıda atıştırmalık alıp küçük bir piknik yapabilirsiniz. Bazen bir kahve ya da çay alırız ve bir yere postalanırız.

17.00: Akşam yemeğinin alınması

gidip alırdım Yan Pasta veya Şeker balığı Evde rahat bir akşam geçirmek için eve dönerken pizza ya da suşi yeriz, terasımızda takılırız ve Los Angeles'ta olmanın tadını çıkarırız [Laughs]

Sugarfish'te her zaman Bana Güvenin veya Bana Güvenin Lite kutusunu yaparız [which comes with edamame, tuna sashimi, salmon and more] iştahımıza bağlı. O kadar güzel ki bazen içine biraz yılan balığı da atıyoruz. Side Pie'da ev yapımı otlu çiftlik salatasını ve jalapeñoslu vejetaryen bir seçenek olan Altadena ve Z pizzasını seviyoruz. Ballı Dövülmüş adında sevdiğimiz jambonlu ve ballı bir pizza daha var. Onun çooook iyi. Side Pie duvardaki küçük bir deliktir. İçeriden sipariş veriyorsunuz, sonra özellikle yaz aylarında çok tatlı olan arka kısmında yiyebiliyorsunuz ya da eve götürebiliyorsunuz.

İçeceğime gelince, genellikle elektrolitli su içen bir insanım ki bu çok sıkıcı. [Laughs] Şarap içerim ama sırf emzirdiğim için bunu minimumda tutmaya ve iyi yapmaya çalışıyorum. Haftada birkaç kadeh şarap içerim. Oldukça hafif bir içiciyim ama içtiğimde genellikle bir şeyler alırım. Yemek Kitabı Pazarı Highland Park'ta. Gerçekten harika bir doğal şarap seçkisi var.

18:30: Lüks banyo

Her gün bebek ve ben birlikte banyo yapıyoruz. Onun ve benim için gerçekten güzel bir rahatlama oluyor. Tyson her gece banyo alanımızı hazırlıyor. Mumları söndürüyor, müzik çalıyor, havlularımızı çıkarıyor ve bir bardak buzlu su koyuyor. O kadar tatlı ki bu bizim için bir nevi tören gibi. Sonra ona yapmayı gerçekten çok sevdiğim bebek masajı yapıyorum. Kızım gerçekten çok iyi anladı. “Her gece masaj istiyorum” dedim. [Laughs]

20:00: Biz uykuya dalıncaya kadar (ve bebek bizi uyandırana kadar) TV izleyin

Sonra yatağa girip uykuya dalıncaya kadar “The Great British Baking Show”u ya da eğlenceli bir televizyon programını izlerdik. Bunun benim ideal günüm olduğunu biliyorum, ama gerçek şu ki siz yatağa şöyle bir şekilde gidiyorsunuz: “Ah, hayır. Hayır. Hayır. Bebek yüzünden işte gece geliyor. [Laughs] Şu anda 4 aylık ve sanırım dört aylık uyku regresyonuna girmek üzere. Bu yüzden, sırf uykumuzun kaçacağını bildiğimiz için oldukça erken yatmamız gerektiğini düşünüyorum. Akşam 7 gibi yatıyor, yani muhtemelen akşam 8 gibi yatağa gireriz ve akşam 9 veya 9:30 gibi uykuya dalarız.