Kaley Cuoco'ya göre Los Angeles'ta en iyi pazar günü nasıl geçirilir?

Arda

Global Mod
Global Mod
Kaley Cuoco için pazar günlerinin tek bir anlamı var: futbol.

Nişanlısı Tom Pelphrey onu ilk kez hayran yaptı. “Tom futbola o kadar takıntılı ki, eğer katılmasaydım yabancı olurdum” diyor. “Benim de dahil olmam gerekiyordu ve ben de dahil oldum. Bu arada, öyle yaptığım için çok mutluyum.”

Sunday Funday'de Los Angeles'lılar bize şehirdeki ideal Pazar günlerini teker teker anlatıyor. Hafta sonları nereye gideceğiniz, ne yiyeceğiniz ve hayattan nasıl keyif alacağınız konusunda fikir ve ilham bulun.

Artık futbol sezonunu evlerinde “çok ikonik ve kutsal” olarak tanımlıyor: “Her saati çok ciddiye alınıyor.” Yılın geri kalanında Pazar günleri, realite TV ve gerçek suçlarla stres atmak için ayrılıyor. “Çöp demek yerine [TV]Ben ona 'kız televizyonum' diyorum” diyor. “'Yıldızlarla Dans Etmeyi' seviyorum. Andy Cohen, hepsini izliyorum [series]. 'Love Is Blind'ın her sezonunu izliyorum.”

Son kara komedi dizisi “Gerçek Bir Hikayeye Dayalı” şu anda Peacock'ta yayınlanmakta olan oyuncu, Los Angeles dışındaki bir çiftlikte Pelphrey, kızları Matilda ve bir sürü çiftlik hayvanıyla birlikte yaşıyor. Futbolun oynanmadığı zamanlarda Los Angeles'ta ideal bir Pazar gününü şöyle geçirirdi.

Bu röportaj, uzunluk ve netlik sağlamak amacıyla hafifçe düzenlenmiş ve özetlenmiştir.

Sabah 8: Köpeklerle uyanmak

Benim için normal bir uyanma sabah 7'dir çünkü saat 7'den sonra uyumama izin vermeyen dört köpeğimiz var. Bunlar benim kızım bile değil, bizim aptal köpeklerimiz. Ama pazar günü hayalim en azından sabah 8'e kadar uyumak ve kimse beni rahatsız etmeden kahvemi tek başıma içmek. Sabahları kahve içmek dünyada en sevdiğim şeydir, sabırsızlıkla bekliyorum.

Ben yarım buçuk bir kızım. Bu arada, tüm bunların içindeki tüm kötü malzemelerle birlikte, yarım buçuk aslında yiyebileceğiniz en temiz şeylerden biri. Sadece söylüyorum! Tom bana 'Bunu kahvene koyduğuna inanamıyorum' der gibi bakıyor. 'Yulaf sütünüzün içindekileri okuyun! Tamamen sağlıklı olduğunu sanıyorsun, şuna bak…' Benimki sadece süt ve krema. Organik, basit, bitti.

09:00: Hızlı egzersiz seansı

Kendime biraz zaman ayırabilirsem yoga dersime gideceğim. ben giderim Çekirdek Gücü ve kıçımdan ter döküyorum. Ben evimde tek başıma spor yapabilecek biri değilim. Bu yüzden yıllardır, yıllar ve yıllardır gidiyorum.

Pilatesi de çok seviyorum. Ben de atlarıma biniyorum. Haftada birden fazla binicilik dersi alıyorum ve kişisel antrenman yapıyorum. Çok sıkılıyorum… mesela bu sabah kişisel antrenman yaptım ve yarın binicilik dersi alacağım. Kesinlikle değiştirmeyi seviyorum. Ama her zaman CorePower'a geri dönüyorum çünkü onu seviyorum.

11:00: Haftalık manikür

Pazar aynı zamanda manikür günüm. Bu benim yapmayı en sevdiğim şeylerden biri. ben giderim Helen'in Çivileri Vadide ve onu seviyorum. Tırnaklarımı her zaman yaptırırım ve bu da her zaman Pazar günü olur.

Helen 18 yıldır benim kızımdı. Onu beş yere kadar takip ettim. Başka kimseye gitmiyorum. Sette çalışırken tırnaklarımı bile yaptırmıyorum. Ben çok sadıkım, tamam mı? O en iyilerin en iyisidir. Ve buna ihtiyacım bile yok, ben [just] o zamanın tadını çıkar. Burası benim spor salonum gibi.

Her iş için bir tırnak rengi seçiyorum. Ve işin ne olduğuna bağlı olarak, her şey için o tek renge bağlı kalacağım. Aynı zamanda sürekliliğe de yardımcı olur. “Gerçek Bir Hikayeye Dayalı”nın 1. Sezonu için bilerek koyu kırmızı kan kırmızısı bir renk kullandım. Sadece temayla birlikte gitti. “Harley Quinn”de kamera karşısında değildim bu yüzden ne istersem onu yapmalıydım. Ama bence eğer o Harley olsaydı [live action]10 farklı renk olacak ve hepsi kırpılacaktı. Hiç mükemmel bir şekilde yapılmadı.

Öğlen: Matilda ile sırayla oynayın

Tom ve ben Matilda'nın yanında görevdeyken uzun zaman önce akıllıca davrandık. [decided to] sırayla. İkimiz için de Matilda'yı izlemeye çalışmanın anlamsız olduğunu düşünüyoruz çünkü o zaman sadece bitkin iki kişi kalıyor.

Yatak odasına gidip yatağıma gireceğim – şaka yapmıyorum, saat öğleden sonra 2 olabilir – ve iki saat boyunca çöp TV izleyeceğim. Sonra yer değiştiriyoruz ve ben dışarı çıkıp Matilda ile oynuyorum ve Tom gidip ne yapıyorsa onu yapıyor.

14:00: Sky Zone'da zıplayın

Gökyüzü Bölgesi
çok zekice çünkü incinemiyorlar. O [Matilda] gerçekten her şeye çarpabilir, duvara tırmanabilir, çukura düşebilir ve gülüyor [the whole time]. Ve zıplamayı çok seviyor, zıplamanın çok havalı olduğunu düşünüyor. Yani böyle bir şeyi çok seviyor. Ve eve geldiğinde çok yorgun oluyor. Orayı seviyoruz.

15:00: Erewhon akşam yemeği hazırlığı için koşuyor

Kendimi her zaman market alışverişi gibi hissediyorum [get up and] ayrılmak. Herkes sürekli her şeyi yiyor. Bazen teslimat yapıyoruz ama bence bu garip, insanların yemeğinizi seçmesi, bu yüzden pazar günleri de market alışverişi yapıyorum.

Bana olan sevgiyi itiraf etmekten nefret ediyorum Erewhon. Tamamen pahalı. İçeri gir ve 40 dolarlık bir smoothie al. Bunun çılgınca olduğunu kabul ediyorum. Bununla birlikte oradan kıyafet aldım. Mesela benim gerçekten bir sorunum var. Tişörtü alıyorum, alışveriş çantalarım var. Tom şöyle dedi: “Ne yapıyorsun?” Bence en iyi yiyeceklere, en iyi malzemelere sahipler. Alışveriş deneyimimi seviyorum. Bay Erewhon, Bay ve Bayan Erewhon o kişi nerede? Muhteşem. Bunu nasıl yaptığını bilmiyorum.

17:00: Tüpün önünde akşam yemeği

Akşam yemeği pişirmeyi seviyorum. Ben de ertesi gün Matilda'ya bir şeyler hazırlayacağım ve yemeğinin bir kısmını hazırlayacağım. Pazar günü zamanım olduğunda Tom'un isteyeceği bir şey pişireceğim. Genellikle üzerine biftek koyar. Ben et yemediğim için o bifteği yapacak, sonra ben de yanlarını yapacağım ve oturup akşam yemeği yiyeceğiz.

Tom benim gibi çok basittir. Et ve patates istiyor. Eti istemiyorum ama çok basit yemekler istiyorum. Yani biz pek maceraperest değiliz [eating habits] gerçi şimdi bunu kızımda görüyorum. Pirinç ve fasulye istiyor, başka bir şey istemiyor. 'Aman Tanrım, bir canavar yarattım' diyorum.

Ve televizyonu seviyoruz, bu yüzden yemek yerken biraz televizyon izleyeceğiz. Apple'da Cate Blanchett'in “Sorumluluk Reddi” şovuna başladık. Bu Alfonso Cuarón'un programı ve kendisi daha önce hiç TV yapmamıştı. Harika. Geçtiğimiz haftalarda “Menendez Kardeşler”i yapmıştık. Evimizdeki özel odalarımızdan biri tiyatrodur, o yüzden orada film izlemeyi çok severiz. Geçen gece “Hi Three Daughters”ı izledik, muhteşem. “Blink Twice”ı izledik ama görmemiştik ve çok beğenmiştik.

21:00: Yatma vakti!

Ben çok erken yatardım. Ve dürüst olacağım, eğer Tom giderse akşam 8.30'da yatağıma gireceğim. Uyuyacağımdan değil, köpeklerimle yatağa girip kötü televizyonumu izlemek istiyorum. Yapmayı sevdiğim şey bu. Ama bunun her gece olmadığı açık. O zaman, o buradayken geç saatlere kadar ayakta kalıyorum çünkü o tam bir gece kuşu ve onunla takılmayı kaçırdığım bunca saatten nefret ediyorum, bu yüzden biraz daha geç kalmaya çalışıyorum. Gece 23.00'e doğru film izleyip uyuruz ama yalnız kaldığımda saat 9'dan önce yatarım.