Mark Duplass'a göre Los Angeles'ta en iyi Pazar gününe nasıl sahip olunur

Arda

Global Mod
Global Mod
Mark Duplass ideal Pazar günü hakkında konuşmaya başlamadan önce bir uyarı sunuyor.

“Hazır olun,” diyor. “Bugün evden çok fazla ayrılmayacak.”

Pazar Funday'da, LA halkı bize şehir çevresinde ideal Pazar günlerinin play-by oyunlarını veriyor. Nereye gideceğiniz, ne yiyeceğiniz ve hafta sonları hayatın tadını nasıl çıkaracağınız konusunda fikirler ve ilham bulun.

Aktör-yönetmen yapımcısı, karısı Katie Aselton, iki çocuğu ve telaşlı köpek paketleriyle rahat bir ritim haline geldi. Onlar için ev, çiftin hızla aşık olduğu bir mahalle olan Valley Village'dır. “Sessiz, süper aile dostu ve çok köpek odaklı” diyor.

Ancak Duplass'ın kariyeri sessiz olmaktan başka bir şey değildi. Hulu'nun Natalia Grace davasıyla ilgili yırtılmış bir drama olan Hulu'nun “İyi Amerikan Ailesi” nde Ellen Pompeo ve Imogen Faith Reid ile birlikte rol alıyor. Bu arada, “The Creep Bants” dizisi Shudder'da ikinci bir sezon için yenilendi. Duplass ayrıca kardeşi Jay ile bağımsız bir film şirketi işletiyor ve aynı zamanda yeni yeniden başlatılan Vidiots, kar amacı gütmeyen sinema salonu ve Eagle Rock'taki kiralık mağazanın kurucu ortağıdır.

Sanatçıları desteklemek için 2020'de Aselton ile başlattığı kar amacı gütmeyen The Soul Points fonu, yakın zamanda Los Angeles yangınlarından etkilenenlere yardımcı olmak için vites değiştirdi. “Bu şehirde insanların nasıl yapılacağını bildikleri bir şey varsa, beklenmedik sorunlarla mücadele ediyor” diyor. “Her gün bir film setinde oluyor, bu yüzden bu tür düşünce ikinci doğa.”

Duplass için Pazar günleri yavaşlamak içindir. İşte ideal gününü nasıl geçirecekti.

Bu röportaj, uzunluk ve netlik açısından hafifçe düzenlenmiş ve yoğunlaştırılmıştır.

7:30: T-Man yükseliyor

Genellikle 7:30 civarında kalkıyorum. Hafta sonları gerçekten çok geç kalmıyorum. Ben büyük bir içici değilim. Çok fazla endişe ve depresyonla ilgileniyorum. Bu yüzden elde etmem gereken çok özel ritimlerim var, yani: çok fazla uyu. Yani beni bir Pazar sabahı 11'e kadar uyuyamayacaksın çünkü raylardan çıktım. Baba artık raylardan çıkmıyor.

Önce ilk şeyler: Kapıyı aç, her iki köpek de bitti. Evde “T-Man” olarak tanınıyorum ve bunun ne anlama geldiği “tedavi adamı”. Ama “tedavi et” diyemeyiz, çünkü “tedavi” derseniz, f – dışarı çıkacaklar. Tatlı Alman çoban-hantal karışımım, mavim, beni tatlı bir şekilde çevreliyor. Benim pitty-Staffy karışımım olan Murphy, lanet olası bir manyak ve o bana atlayacak ve bana akacak. Onlara kesinlikle iğrenç sığır eti karaciğer ikramlarını veriyorum.

Sonra 1 numaralı kahve için gidiyoruz. Günde bir kafeinli kahve alıyorum çünkü yine baba raylarda kalıyor. İçine biraz çikolata koydum ve içine biraz tarçın koydum ve içine biraz çiğ şeker koydum. Sonra kimin kalktığını görüyorum. Genellikle Molly, en küçük, 12 yaşında ve karım Katie. 17 yaşına giren en büyük kızım Ora, muhtemelen bu noktada hala uyuyor. Kahvaltı neredeyse her gün taze yaban mersini ile yulaf ezmesidir. Ve sonra ikinci bir kahve – bu noktada kafeinsiz moduna giriyor, bu benim için iyi. O kadar iyi. Sadece sıcak, kahverengi ritüeli istiyorum.

10:00: Endorfinler

Küçük bir ev spor salonumuz var ve endorfinlerimi ve kardiyovasküler sistemimin devam etmesini sağlamak için eliptik makinede 20 dakikalık, acımasız, hızlı bir patlama yapıyorum.

Köpekler benimle birlikte geliyor, çünkü ben bittiğim anda bilirler, yürüyüşe çıkacağız. İki yavru alıyorum ve 40 dakikalık bir yürüyüşe çıkıyorum. Bunu güzel bir meditasyon olarak kullanıyorum.

Genellikle bir tür kayıt dinlerim. Ben bir çalma listesi adamı değilim. Tam sanatçının ifadesini seviyorum. Geçmişimden beni tekrar 16 veya 23 hissetmeye bağlayacak bir şey çekmeye çalışacağım. Bazen bu, eskiden sevdiğim spin doktorları kaydı kadar saçma ya da bazen Indigo kız kayıtlarımdan biri.

11:00: Sıcak ve soğuk plunges

Yürüyüşle bittiğimde, sıcak küveti ısıtıyorum. Sıcak küvette 104 derece ve 57, kırık bir kayıt gibi görünmemek için soğuk dalışta 57 yapıyorum, ancak bu zihinsel sağlık ve vücut için iyi.

Öğlen: Hiçbir şey boşa gitmez

Ben “artıklar adamım”. Büyükannem ve annem tarafından bana verilen aşırı depresyon dönemi zihniyeti olan New Orleans banliyölerinde büyüdüm. Buzdolabında potansiyel olarak çürüyor olsa bile, yiyecek boşa harcamazsınız. Sadece tavada yoğun sıcaklıkta kızartın ve umarım bakterileri öldürür.

Haftanın sonuna doğru, büyük bir tavuk pişireceğim ve aile akşam yemeğinde üçte birini yiyecek ve sonra bunu çekmem gerekiyor. Dondurucumda tavuk ve farklı soslarla eşleştirilebilen çok stratejik bir donmuş sebze ve dondurulmuş pirinç grubu tutuyorum: “Oh, belki bu soya bazlı bir yemek olabilir” ya da “Bunu bunun için Meksika'ya daha fazla götüreceğiz.” Ve büyük bir kızartma yapıyorum. Ve genellikle ailede iki veya üç kişi bunu çıkarır.

14:00: VIDIOT VILDIOT

“İdeal” Pazar günümdeki gün biraz değişecek. [On an ideal Sunday]Giderdim Vid 2 ya da saat 4 film için. Vidiots benim kilisem. Bazen hepimizin görmek istediği aile dostu bir Japanime filmi oynuyorlar-bazı aile birlikte gelecek. Veya Vidiots'taki Mubi Mikrokineması ikinci koşu sanat evi filmleri gösteriyor.

Orada çok iyi hissediyorum. Tüm hayatımla bağlantılı. New Orleans'ta yıllarca lisede gittiğim film sürahi olarak adlandırılan bir görüntü ve demlenmiş ikinci koşu sanat evi sineması vardı. Austin'de üniversiteye gittim ve elbette Alamo Drafthouse vardı. Ve New York'ta yaşadım, bu yüzden her zaman böyle bir tiyatro yaşadım.

15:30: Stratejik soğuk olan

Sende var Fosters dondu Bir taramadan sonra kendinize kötü bir şey yapmak istiyorsanız Vidiots'un yanında. Ya da en sevdiğim şeylerden biri, langırt barında saat 3:30 veya 4 gibi bir içki içmek [Walt’s] Aç karnına, böylece vücuduma çok fazla alkol koymadan nispeten ucuz bir vızıltı alabilirim. Ve sonra akşam yemeği yiyin, böylece benim için herhangi bir ruh hali hasarı veya akşamdan kalma hasarı yok. Ve hala kim olduğumu hatırlıyorum – 14 yaşında New Orleans Kid. Bu yüzden. Birçok. İlaçlar. Burada olduğuma inanamıyorum.

16:30: Zankou ve Rummikub milletle

Ailem Pasadena'da yaşıyor ve onlarla çok, çok yakınız ve çocuklarıma çok yakınız. 70'lerin sonlarında. Babam bu yıl 80 yaşına girecek.

Hiç bir film izliyorsunuz ve sonunda biri ölüyor ve onlar, “Dostum, keşke burada yaptığımız bir gezi gibi daha fazla anı olsaydı?” Gibiler? ” Ailem, erkek kardeşim ve ailemle sadece bir anı yok. Yüzlerce var ve harikalar. Yani kayıp zaman için bir makyaj yok, ama bencilce daha fazlasını istiyorum.

Birlikte geçirdiğimiz tüm bu zamanlar şimdi baskıyı tamamen kaldırdı. “Avrupa'ya gidip hepsini yapmalıyız” gibi değil. Birlikte yapmak istediğimiz tek şey: ailem gel, sipariş ediyorum Zankou Tavukve muz veya rummikub oynayacağız ya da bir bulmaca oluyor. Çocukların ne zaman daha genç olduğu ve yapmayı sevdikleri bazı eski videolara bakacağız. Ve gerçekten en iyi şekilde sıkıcı – çok rahatlatıcı.

7 PM: Bir kalabalıkta “yalnız”

Bu yüzden bazı yemekler yapıyorum ve en büyüğüm olan Ora bir seçmelere katılmaya veya erkek arkadaşıyla konuşmak için dağılacak. Katie ve ben tarih kanalına “yalnız” koyacağız. “Survivor” ın biraz düşük kiralı, Kanada versiyonu. Çilek ve etik avcılık hakkında çok şey öğreniyorsunuz. Ama daha da önemlisi, gerçekten varoluşla yüzleşen lüks ya da bazı durumlarda dehşete sahip olmayan birçok kişiliğiniz var.

21:00: Kitap sevgisini yeniden canlandırmak

Çocuklarınız olduğunda, komik bir şey olur, yani çok gençken, onları yatakta alırsınız ve sonra kendinize yatmak için yarışırsınız, çünkü sürekli uykuyu saklamaya çalışıyorsunuz çünkü sizi uyandıracaklarını biliyorsunuz. Eşim ve ben artık gerekmese bile, bu programda kaldık. Çocuklarımız 12 ve 17, ama biz sadece saat 9 civarında yatağa girmeyi seviyoruz.

Kitaplarımızı alıyoruz. Kindle'ımı seviyorum çünkü onu bağladım Los Angeles Halk Kütüphanesi hesap. Halk Kütüphanesi – Sizi bekletiyorlar. Yani gerçekten okumak istediğim bir kitap olacak ve sekiz haftalık bir bekleme listesi gibi olacak ve sonra geldiğinde Noel gibi.

Sonra banyoya giriyorum, dişlerimi fırçalıyorum ve çok önemli 20 miligram kafitalopram alıyorum – [an] SSRI – Babamı raylarda tutar. Bunu 16 yıldır alıyorum. Ve biraz probiyotik alıyorum çünkü 48 yaşındayım.

Yatmadan önce gözlerimi kapatırken, ertesi gün için minnettar olduğum ya da heyecan duyduğum, bu da kendi kendine yardım 101, ancak bu s-işe yaradığım beş küçük şey diyorum. Sadece orada yatakta oturup “Kapıyı açacağım ve bu frickkin köpekler beni gördüğüm için çok mutlu olacak ve onlara sevinç getirebileceğim. Bu yüzden bütün gün – yarın gitse bile, sevdiğim bu küçük yavrularla bu harika küçük etkileşime sahip olacağım.” Zonk dışarı çıkmadan önce kendimi ortalamaya çalışıyorum.