Melissa Fumero'ya göre Los Angeles'ta en iyi Pazar gününe nasıl sahip olunur

Arda

Global Mod
Global Mod
Melissa Fumero'nun oğulları, 5 ve 8 yaşında neredeyse Kahvaltı hazırlayabilecekleri çağda. Zaman geldiğinde, ağ televizyonunun kraliçesi olarak ikiye katlanan meşgul anne için bir yardım olacaktır.

Oyuncu belki de en iyi, aşırı, the-the-the-the-the Det'i oynamakla bilinir. Amy Santiago, polis komedi dizisinde “Brooklyn Nine-Nine”.

Pazar Funday'da, LA halkı bize şehir çevresinde ideal Pazar günlerinin play-by oyunlarını veriyor. Nereye gideceğiniz, ne yiyeceğiniz ve hafta sonları hayatın tadını nasıl çıkaracağınız konusunda fikirler ve ilham bulun.

Ancak en son rolünü, NBC'nin yeni dizisi “Grosse Point Garden Society” adlı “aktör rüyası” nda “vahşi” bir banliyö sosyalizi olarak adlandırıyor.

Fumero, “Bir sosyalist oynama deneyimi, bir dedektif oynarken olduğunuzdan çok daha uzun saç ve makyaj sandalyesinde olduğunuz anlamına geliyor” dedi.

Daha ciddiyeti, karakterini çalmanın sevinci olan Birdie, plasticky yüzeyinin altında kazmakla birlikte gelir.

“Şovda onunla tanıştığımızda, istediği her şeye sahipti ve biraz 'Şimdi ne?' ve 'Ben kimim?' Ve 'Ne istiyorum?' ”Dedi Fumero.

Introspection, “Brooklyn Nine-Nine” şapı Stephanie Beatriz ile “daha iyi” adlı bir podcast'e ev sahipliği yapan aktöre aşinadır. Üzerinde, kariyerleri ve kişisel yaşamları arasındaki zor dengeleme eylemini samimi bir şekilde tartışıyorlar.

Ama bunun ötesinde, gerçekten, Fumero bana güvence verdi, onunla Birdie arasında birkaç mouchstone var. Aile odaklı aktör aslında ideal Pazarını nasıl geçirecekti.

Bu görüşme uzunluk ve netlik için hafifçe düzenlenmiştir.

7:30: Uyu

Benim ideal, mükemmel, fantastik Los Angeles Morning, çocuklarım uyumak. Ve uyuyarak, evimizde uyuyan sabah 7: 30'da uyanıyorlar.

Zamanın yüzde doksanı, gerçekten tatlı. Yatağa geliyorlar, kucaklıyorlar, hepsi sevimli. Ve sonra, tıpkı uykuya dalmak üzereyken, “Belki de hepimiz biraz daha uzun uyuyacağız, kulağına fısıldarlar, 'Şimdi kalkabilir miyiz? Gerçekten açım. Şimdi kahvaltı yapabilir miyiz? '”Çok tatlı, ama aynı zamanda çok can sıkıcı.

09:00: Tucker Yavru

Fransız mastiff rosie'mi zammı için alacağım Fryman Kanyonu Onu gün boyunca dışarı çıkarmak ve aynı zamanda bir Pazar günü hareket ettiğimi hissediyorum. Güzel bir yürüyüş. Benim favorilerimden biri. Asla kalabalık değildir ve o arka sırt sırtına geldiğinizde ve tüm dağlara bakıyor ve okaliptüs ağaçları var …

10:30: Surf Yukarı

Diyelim ki bu Pazar yaz aylarında, bu yüzden gün için plaja gideceğiz. Her yaz, her Pazar plaja gideceğimizi söylüyorum ve sonra ne olacağı, en az beş ya da altı olduğu gibi.

Yürüyüşten sonra durup bazı sandviçler ve lattes alacağım Hasat Ayıfavorilerimizden biri ve her zaman gidiyoruz. Kruvasan alacağım. Onların lezzetli latte alacağım. Oğlum ve bazı sandviçler için bir çörek alacağım. Bir daha serinleyeceğiz ve araba kullanacağız Rogers olacak [State] Sahilbizim için yaklaşık yarım saatlik bir sürüş mesafesindedir. Bazı insanlar otoparkın girdikten sonra kuzeye devam ettiğini bilmiyorlar ve bu genellikle bizim hareketimiz.

Tam ciddi plaj insanları gibiyiz.

New Jersey ve Miami'deki plaja giderken büyüdüm. Sonra kocam da Küba ve Miami'de büyüdü, bu yüzden de plaja giderek büyüdü. Sekiz saat boyunca ailemle birlikte sahilde bulundum, bu yüzden aynı şeyi yapıyoruz.

Sandalyelerimiz var, battaniyelerimiz var, bir serin ve şemsiyemiz var. Ayrıca arkadaşlarını plaja davet etmeyi seviyoruz çünkü diğer ailelerle her zaman daha eğlenceli. Yetişkinler sakinleşir ve belki de yüksek bir öğlen ve bazı cipsleri vardır ve çocuklar kum yengeçleri ve boogie tahtası oynar ve kayalara tırmanırlar. Her zaman sadece en iyi zamandır.

15:30: Çocukları uyanık tut

Muhtemelen eve sürüşün yarısını çocuklarımızın uykuya dalmasını engellemeye çalışarak geçiriyoruz, çünkü eğer yaparlarsa çok geç kalacaklar ve bundan nefret ediyoruz. Yani yüksek sesle müzik ve “Hey! Uyumayın! Yakında evde olacağız. Gözlerini aç! Bana bak! ” Temelde eve sürücü en sinir bozucu ebeveynler.

16:00: Tembel ekran süresi

Eve dönüyoruz ve çocukların ne kadar zor oynadığına bağlı olarak, ya herkes için tembel ekran süresi olacak ya da bazen bir saat boyunca havuza atlıyorlar çünkü manyaklar ve enerjileri sınırsız, özellikle de arabada uyuyorlarsa. Arabada uykuya daldılarsa, eve geldiğimizde kıçları havuza gidiyor.

17:30: Aile dostu İtalyan Yemeği

Akşam yemeğine gideceğiz. En sevdiğimiz iki aile noktamız Osteria La Buca Sherman Oaks veya Pitfire Pizza Kuzey Hollywood'da.

Osteria gerçekten fantastik İtalyan yemekleri var. Onları pandemi sırasında keşfettik, çünkü onlar arkadaki küçük otoparklarını açık hava yemeklerine dönüştürdüler. Onlar piknik masaları vardı ve onlar bazı pizzalar ve spagetti bazı küçük bir menü yaparlardı ve onlar şarap ve bira olurdu. Pandemide yapabileceğimiz ilk eğlenceli şeydi, bu yüzden onlara aşık olduk.

Pitfire'daki pizza süper bomba ve bunu eski bir New Yorker olarak söylüyorum. Genel olarak, LA'nın şimdi bomba pizzası var. Eskiden doğru değildi …

Pitfire pizza daha çok, tuğla temiz gurme pizza gibidir. Daha küçük ve kabuk gerçekten kabarık. Ama hala gevrek ve birçok farklı kombinasyon var. Çocuklarım pizza ve orada köfte seviyorum. Kocam ve ben pizza seviyorum ve biz lahana salatası seviyoruz ve onlar da çift dökme şarap yapıyor. Yani, bu benim en sevdiğim kısım. Büyük bir açık hava oturma alanı, bu yüzden gitmek gerçekten eğlenceli. Ayrıca, çoğu zaman tanıdığımız çocuklarla diğer ailelerle karşılaşıyoruz. Çok aile dostu bir yer.

20:00: Kiddos ' yatma vakti

Sonra eve ve soğuk, banyo zamanı ve yatak yapın ve umarım tüm plajdan ve yüzme çocukları saat 8'de dışarıda. Ve sonra belki de kocamla kanepede başka bir kadeh şarap alabilir ve kendimize bir saatim olabilir.

9:00: TV ve Chill

Çocuklar uykuya dalıyor ve çok yorulmadan önce bir gösteri başlatmak için koşuyoruz. “Büzülmeye” yeni başladık ve biraz daha kolay çünkü yarım saatlik bölümler.

Her zaman bir saatlik şov izlemeye çalıştığımızda, gerçekten zor. Bizden biri uykuya dalacağız ve sırayla alıyoruz. Bir gece o, bir gece benim. Ve sonra yeniden kaplamak isteyip istemediğimize karar vermeliyiz. TV'yi çok seviyoruz. Biz çok yorgunuz. Küçük çocuklarımız var.