Meredith Hagner'a göre Los Angeles'ta en iyi Pazar gününe nasıl sahip olunur

Arda

Global Mod
Global Mod
Yaklaşık beş yıl önce, Meredith Hagner (karakterleri Clueless'tan Manyacal'a “Arama Partisi”, “Tatil Arkadaşları” ve “Kötü Maymun”, sadece birkaç isim) kira kontrollü Williamsburg Dairesi'nden vazgeçmeye kararlı olduğunda Brooklyn, NY, Batı Kıyısı'nda bir ev yapmak için tam olarak nerede yaşamak istediğini bildiğini düşünüyordu.

“Kocama söyledim [actor Wyatt Russell, son of Kurt Russell and Goldie Hawn] LA'yı denerdim, ama sadece Eastside yapacağım çünkü bu en yakın [where I lived in New York City]. Ve o, 'Çocuklarımız olduğunda, muhtemelen Westside'a taşınmak isteyeceksin' gibiydi. Ve ben 'Hayır, hayır, hayır.'

Pazar Funday'da, LA halkı bize şehir çevresinde ideal Pazar günlerinin play-by oyunlarını veriyor. Nereye gideceğiniz, ne yiyeceğiniz ve hafta sonları hayatın tadını nasıl çıkaracağınız konusunda fikirler ve ilham bulun.

Şimdi, 11 ay ve 3½ olan oğullara Westside'da yaşayan anne olarak satıldı. “Westside'a taşınarak takım için bir tane aldığımı düşündüğüme inanamıyorum” dedi. “Burası harika ve biz sadece iki dakikalık bir sürüş mesafesiyiz [Wyatt’s] aile.”

İdeal (ve Westside Merkezli) Pazar güzergahına girmeden önce, oynadığı karakterlerden hangisinin kendisine rakip olacak bir LA hafta sonu olabileceğini sordum. Hemen NEVE, Reese Witherspoon'un Margot'un Nicholas Stoller filmindeki (ayrıca Will Ferrell'in oynadığı) “Sen Hamdlı Devşedeki” nin son rolüne işaret etti.

“Ah, Tanrım. Çok fazla trajik, dağınık insan oynadım, ”dedi Hagner“[Neve] şimdiye kadar oynadığımı düşündüğüm ilk zihinsel istikrarlı kişi. Bu tür tuhaf performans seçimleri yapıyordum ve yönetmenimiz Nick Stoller, 'Hayır, o gerçekten birlikte, sağlıklı bir insan' gibi olurdu. Bence muhtemelen en güzel Pazar gününe sahip olacaktı. Harika bir ilişkisi var ve muhtemelen şık ve inanılmaz bir şey yapardı. Ve muhtemelen Pazar günü yapmak isterdim. ”

Editörlerin Notu: Bu röportaj LA yangınlarından önce gerçekleşti. Şimdi yayınlarken, bu süre zarfında destek kullanabilecek birçok küçük işletmeye dikkat çekmeyi umuyoruz. Değiştirilmiş saatler için her işletmeye danışın ve şehri güvenli bir şekilde keşfedin.

Bu röportaj, uzunluk ve netlik açısından hafifçe düzenlenmiş ve yoğunlaştırılmıştır.

7:30: quaff kahvesi Kanada
Mükemmel günümde, çok, çok küçük bebeğim ve yürümeye başlayan çocuğum 7: 30'a kadar sevinçli saate kadar uyuyacaklar, çok erken uyanmayı seviyorlar, ama varsayımsal günümde, kocam ve ben onlardan daha erken kalkıyor, Kelimenin tam anlamıyla hiç olmadı, ama biz onunla gideceğiz ve kahvemiz var. Sabah kahvemize çok takıntılıyız. Calgary, Kanada'da çalışırken bulduğumuz çok sevdiğimiz bir kafeden. Buna denir Monogram [Coffee]. Kahve züppeleriyiz, bu yüzden fasulye gönderiliyor ve küçük bir Breville espresso makinemiz var. Ve Wyatt beni sabah kahvemi yapıyor. Sonra tüm kapıları ve pencereleri açıyorum ve bir kayıt koyuyorum ve biraz sessiz bir kahvemiz var. Sonra çocuklar kalkıyor.

09:00: Bazı Griddle Kek alın
Eskiden giderdik Patrick's Roadhouse Kahvaltı için, ama ne yazık ki, kapalı, bu yıkıcı çünkü her zaman bir elyaftı. Bu yüzden ikisine de giderdik Salt's Cure tarafından Kahvaltı Krepler için – en sevdiğim yerlerden biri – veya Huckleberry Santa Monica'da. Salt'ın tedavisinde OG Griddle keklerini alıyorum. Onlar tüm dünyada en sevdiğim şey ve gülünç derecede iyiler. Sosis tarafı ile evrensel düzendir.

10:30: Biraz çiçek bul, bazı melodiler
Çiçek aranjmanları yapmayı seviyorum, bu yüzden gideceğim [a local] Çiçek satıcısı ve bir ton çiçek al. Ve sonra eve gidip hepsini dışarı atıyorum ve sonra çocuğum bana yardım ederken gerçekten yüksek sesle müzik koyuyorum [arrange them]. Bir sürü Gillian Welch dinliyorum ve Mazzy Star'ı seviyorum – yeterince mazzy yıldızı oynayamıyorum. Ve her zaman kapıları açıyorum. Bebek kestirirken bunu yaklaşık bir saat kadar yapacağız.

13:00: Yemek yap, erkeklerle oyna
Uzun pişirilen bir kızartma gibi bir tür büyük yemek yapmayı seviyorum-son zamanlarda kısa kaburgaları kızarttım-ya da bu gerçekten nefis Tay Hindistan cevizi köftesi çorbası yapacağım. Böyle bir şey yapacağım ve işim bittiğinde buzdolabına koyacağım. Ve daha sonra veya ertesi gün yiyeceğiz. Sonra hepimiz dışarı çıkıp oynayacağız, belki biraz tenis raket getireceğiz, sadece takılın. Ve biraz alacağım [outdoors] erkeklerle an.

15:00: Gün batımında yudum
Varsayımsal Pazar günümde, kayınvalidelerim bebek bakıcılığına geliyor ve hazırlanırken bebek bakıcılığı yapacaklar. O zaman kocam ve ben Yeti'mize biraz beyaz şarap koyacağız [wine tumblers] Ve plaja geri dön. Evimizden birkaç blok uzakta, altında bir alt geçit var [Pacific Coast Highway] Plaja gidebilirsiniz. Sonra sahilde oturup gün batımını izleyeceğiz ve küçük bir kokteylimiz olacak.

17:00: Akşam yemeğinde dolaşın
O zaman, daha garip bir yere bir yere garip bir şekilde koyarız ve her ikisinde de akşam yemeğine giderdik İlham perisi veya Altın Boğa. Muse, sahip olduğum en iyi yemeklerden biridir. Yeni açıldılar ve bu küçük mücevher kutusu gibi [of a] Yediğiniz her şeyin hayatınızda sahip olduğunuz en iyi şey olduğu restoran. Kuzu rafı delidir. Ve Golden Bull bu temel mahalle restoranlarından biridir. Kışın bir yangın var, bu yüzden en iyi rahat yer. Oraya giderseniz, barda oturmalı ve Prime Rib, Yorkshire Pudding ve Mezcal Margarita almalısınız. Çok tavsiye ederim [it].

19:00: Aileyi ateşin etrafında toplayın
Yatma vakti yapmak için zamanında evde olurduk [for the kids] Ve genellikle bir Pazar akşamı yaptığımız kayınvalidemle takılmak için zaman geçirin. Dudes çocukları yatağa koyacak ve sonra ateşin önünde takılacağız.

21:30: Lights Out'tan önce küçük bir TV al
Gerçekten köpek gibi hissetmek istemedikçe asla saat 9: 30'dan önce yatmam [crap] ertesi gün. Varsayımımda, son iki yıldır her şeyi izlemeye çalıştığımda iki dakika içinde uykuya dalmam. Dün gece, Stanford Hapishane Deneyi hakkındaki bu yeni belgeseli izlemeye başladık [“The Stanford Prison Experiment: Unlocking the Truth”] Bir arkadaşımız Juliette Eisner, yönetti ve çok iyi ve ürpertici idi. Ayrıca izliyoruz [the Netflix series] “Kimse bunu istemiyor”, ki gerçekten sevdiğim. Kız kardeşi oynayan arkadaşım Justine Lupe'ye bağırdı. Çok iyi ve arkadaşlarını izlemek eğlenceli.