Poppy Liu'ya göre Los Angeles'ta en iyi Pazar gününe nasıl sahip olunur

Arda

Global Mod
Global Mod
Bir yürümeye başlayan çocuk, bir shih tzu ve birkaç tavuk ile aktör haşhaş Liu'nun tam bir evi var.

“Çok fazla varlık yetiştiriyorum,” dedi Netflix drama dizisi “Good Deed” de ortaya çıkan “Hacks” yıldızı ve Salam'ın yaklaşan dizisi “His ve Hers” de Tessa Thompson ile birlikte oynayacak.

Pazar Funday'da, LA halkı bize şehir çevresinde ideal Pazar günlerinin play-by oyunlarını veriyor. Nereye gideceğiniz, ne yiyeceğiniz ve hafta sonları hayatın tadını nasıl çıkaracağınız konusunda fikirler ve ilham bulun.

“Tavuklara sahip olmayı seviyorum çünkü kendi arka bahçemden yumurta yemek için topraklanıyor” diye açıkladı. “İkisi Coyotes tarafından seçildiğinde gerçekten harap oldum. Üçüncüsünün ruh sağlığı konusunda endişeliydim. Bu, 'Bu noktada, sen benim evcil hayvanımsın. Depresyonunuz olduğundan endişeliyim. ''

Konuştuğumuzda, hiper organize edilmiş, kurşun dergisini seven Liu, mükemmel Pazar gününü saate kadar planladı. “Bir program hazırladım,” dedi. “Normalde bunu iki gün boyunca yapabilirim, ama hepsini çok iddialı bir Pazar günü yapacağım.”

Bu sütun için röportaj yapılan diğer yeni ebeveynlerin çoğundan ayrılışta Liu, büyük ölçüde yalnız harcayacağı “sağlam çocuk bakımı” ile mükemmel bir Pazar hayal etmeyi seçti. “Yürümeye başlayan çocuğumla tam bir gün olsaydı, günüm gerçekten farklı görünecekti” dedi. “Gittiğimiz çok fazla park, bebek spor salonu, Descanso bahçeleri ve bunun gibi şeyler olurdu. Ama aslında solo günümü yapmaya karar verdim çünkü yürümeye başlayan çocuğum hakkında gerçekten özel hissediyorum ve gittiğimiz tüm parkları korumak istiyorum. Orada olabilmemizi gerçekten seviyorum, sadece ikimiz, bir tür gizli. ”

Liu'nun mükemmel solo Pazar gündeminde? “Heyecan verici” meyve, akupunktur ve çoklu tatlı içecekler.

Bu röportaj, uzunluk ve netlik açısından hafifçe düzenlenmiş ve yoğunlaştırılmıştır.

8:30: Bebekle uyan

Şu anda, bebeğim biraz uyku regresyonundan geçiyor çünkü biraz şehir dışındaydım. Şimdi geri döndüğüm için, çok, çok yapışkanlar, bence çok tatlı ve bu yüzden birlikte uyuyoruz. Uyanmayı ve sonra bana bakmayı ve sadece yüzümü küçük ellerinde tutup “anne” yapmayı seviyorlar. Uyandıklarında rahatlamayı görebilirsiniz; Bir anlık yönelim var ve sonra dönüp beni görüyorlar ve onlar “Ah” gibiler. Sadece yastığın üzerine uzanıyoruz, sadece gülümsüyoruz [at each other].

10:00: Taze bir smoothie'nin tadını çıkarırken pencere dükkanı

Highland Park'taki Figueroa Caddesi'nde denilen bir smoothie standı var Tropik suyu la Yeşil bir meyve suyu veya bir çeşit smoothie almayı seviyorum. Ve Figueroa'nın üzerinde bir ton sevimli küçük dükkanı olduğundan, sadece küçük meyve suyumu alıp dolaşıyorum. Sık sık gidiyorum Toprak arazisi veya Sakallı Beagle Tutma yapmak için. Mutfak faresi Orada bir kahve, kahvaltı ve bir arkadaşla tanışmak için iyi. Yemek kitabı Güzel bir şarap seçimi var ve taze çiçekler aldığımda tropik meyve suyu la'nın hemen yanında bir çiçekçi var. Güzel bir yürüyüş caddesi.

10:30: Kişisel Eğitim

Sonra kişisel antrenörümü görmeye gidiyorum South Pas Fitness. Juice Place'e 10 dakikalık bir sürüş mesafesindedir. Onun adı Nailah Jamerson; O harika. Onu bir yıldır görüyorum. Genellikle sadece ağırlık yaparız ve onu haftada iki kez görürsem, bir üst cisim günü ve bir alt vücut günü yapacağım. Bana hedeflerimin ne olduğunu sorduğunda, “Tonlanmış olmak istiyorum, ama aynı zamanda büyük bir popo istiyorum. En şişman kıçı gibi, en küçük bel. ”

11:30: Akupunktur iyileşmesi

Akupunktur uzmanımı görüyorum, çünkü eğitildim, kaslarım ağrıyor ve şimdi onları rahatlatmak istiyorum. Akupunktur uzmanım, kimi sevdiğim, adı Sau Sum ve o Sevgili Şarkı Akupunktur Pasadena'da. O da çok empati ve çok sezgisel.

Gerçek anlamda bir şifacı olduğunu hissediyorum. Her şeyi her kontrol ettiği her seferinde: dilime bakar, nabzımı kontrol eder, tenime bakar – hepsi – ama aynı zamanda zihinsel ve duygusal olarak [checks] Ben de nerede olduğum. Bazen iki saatlik seanslar yapacağız. Akupunktur, çukurluk, moxa yapacak – ki bu puro [therapy incorporating burning mugwort] akupresür noktaları üzerinde. Bir hafta özledim [talk] terapi ve o benim terapistim oldu. Onunla konuşuyordum ve bir demet ağlardım. Ve ben de, “Ah, terapide ihtiyacım olan şey bu” gibiydim.

13:00: Amara Café'de hızlı ısırık

Pasadena'daki akupunktur uzmanımın hemen yanında, bu gerçekten, gerçekten nefis Venezüella yer Amara Café. Onlar bir anne ve pop dükkanı. Venezüella yemeğinin daha önce ne olduğunu bilmiyordum [I started going here]ama harika. Bu doyurucu ama aynı zamanda bir tür atıştırmalık ve sevdiğim bir sürü “tutabileceğiniz bir şeyin içinde” çok fazla şey var. Yemeklerin isimlerini bile bilmiyorum, ama orada çok fazla fotoğrafı var, böylece “Bu harika görünüyor” gibi olabilirsiniz. Ve ayrıca kahveleri var. Kahvemi sütlü ve tatlı bir tatlı gibi seviyorum. Eğer baharatlı hissediyorsam, her zaman bir sütle bir latte alacağım. Eritilmiş çikolata gibi şeker gibi tatmasını istiyorum.

15:00: Taze meyve için Koreatown'a yürüyüş

Bu özel Pazar günü, gerçekten taze meyve can atıyorum, bu yüzden K-Town'a gitmek için biraz trek yapıyorum CO CO Meyvesibu anne ve pop meyve dükkanı en içen heyecan verici meyveli: kıllı lychee, longan. Ejderha meyvesi yemeyi sevmiyorum, ama güzel olduğunu düşünüyorum. Bazen annem şeker kamışı alacak. Çin veya Asya meyvelerinin çoğunluğu, benim için onlar hakkında sadece bir nostalji var ve her zaman ilginç ve garip şekilli.

19:00: Levant Bistro'da Akşam Yemeği

Tüm bunlardan sonra gidiyorum Levant Bistro + Bake Dükkanı Aynı zamanda glutensiz olan inanılmaz Lübnan yemekleri olan Silver Lake'de. (Gluten toleranssızım ve gluten yersem egzama alıyorum.) Gerçekten yavaş bir akşam yemeği yemeyi seviyorum. Sanki bir İspanyol yemeğini seviyorum, eğer istersen, sadece geceye giriyor. Sigara içmiyorum, ama meşhur bir sigara içtiğiniz ve şarap akıyor. Yavaş bir akşam yemeği minimum bir buçuk saat, iki saattir.

9:00: Film Gecesi

Bundan sonra, AMC Atlantic Times Meydanı Bir film izlemek için. Dev bir alışveriş merkezinde Daiso, Ben oradayken, evde ihtiyacım olan şeyler ve küçük eğlenceli şeyler için Daiso'ya gideceğim. Daiso bir Japon dolar mağazası gibi, ama bu adalet yapmıyor. Orada ihtiyacınız olan her şeyi alabilirsiniz ve her şey çok tatlı. Daiso, filmlere gizlice girdiğim tatlı ve ekşitme hi çeyizleri aldığım yer.

Ve sonra filmimin başlamasını beklerken caddenin karşısına geçiyorum Büyük ağaçBiraz atıştırmalık için Tayvanlı bir yer. Ve sonra da caddeye iniyorum Yarısı Kabarcık çayı için. Kumquat çaylarını almayı seviyorum, çünkü süper tatlı olmamasını seviyorum. İçinde Boba Grass Jelly ve Aloe Vera,% 50 tatlı, normal buz alıyorum. Oradaki küçük çiğnenmiş şeyleri seviyorum.

23:30: kanepe yatmadan önce çürüyor

Eve geldikten sonra, rüzgarım düşerken bir saat boyunca Tiktok'ta çürüyen kanepe. Bazen, iyi bir günde, yatmadan önce biraz okuyacağım, ama Tiktok'a gitmek çok daha eğlenceli. Son zamanlarda sokakta mobilya bulan ve onu yenileyen bu kişiyi izledim. Ya da ineklerin ve atların toynaklarını temizleyen toynak adamı. Aslında sinir sistemim için iyi olabilir, çünkü ASMR izliyorum.