Tinx ile Los Angeles'ta Pazar Eğlencesi

Arda

Global Mod
Global Mod
Daha çok Tinx lakabıyla tanınan Christina Najjar, küçük yaşlardan beri “Pazar korkularının” evindeki etkisini hatırlıyor. “Babamın biraz stresli olduğunu hatırlıyorum ve haftaya hazırlandığımız için herkesin erkenden yattığı gündü” diyor.

Artık bir yetişkin olduğu için pazar günlerini geri kazanmayı kendine misyon edindi.

Sunday Funday'de Los Angeles'lılar bize şehirdeki ideal Pazar günlerini teker teker anlatıyor. Hafta sonları nereye gideceğiniz, ne yiyeceğiniz ve hayattan nasıl keyif alacağınız konusunda fikir ve ilham bulun.

İçerik yaratıcısı ve New York Times'ın en çok satan kitabı “The Shift: Change Your Perspective, Change Yourself” kitabının yazarı Tinx, “Bu tam anlamıyla hafta sonunuzun yarısı, bu yüzden onu tersine çevirmeniz gerekiyor” diyor. İnsanların cuma günlerini pazar günlerine göre daha çok sevdiklerini düşünüyorum ama insanların pazar günlerini boş günlerinin tadını çıkarmak yerine korkuyla geçirmeleri fikrinden nefret ediyorum.

Yaklaşık dört yıl önce ilk TikTok'unu çıkardığından bu yana Tinx, zengin annelere yönelik hicivli yaklaşımları, flört tavsiyeleri, günlük vlog'ları ve seksi parfümlerden yerel restoranlara kadar her konuda tavsiyelerini takip eden yaklaşık 1,5 milyon takipçi topladı. Hayranları sık sık Carla Cafe'deki ton balıklı salata gibi en sevdiği yemekleri denedikleri videolar çekiyor.

SiriusXM'de “It's Me Tinx” adlı podcast'ini sunmadığı, Grazia için köşe yazısı yazmadığı veya bir partide DJ'lik yapmadığı (yeni bir hobi) olmadığı zamanlarda, ideal Pazar gününün arkadaşlarıyla plajda bir gün geçirmek, doğal şarap içmek olduğunu söylüyor gecesini baharatlı erişteler ve güzel bir diziyle noktaladı.

Bu röportaj, uzunluk ve netlik sağlamak amacıyla hafifçe düzenlenmiş ve özetlenmiştir.

Sabah 8: Verve'den tam yağlı sütlü buzlu Americano alın

Bazen akşamdan kalma olsam da, ne yazık ki genellikle oldukça erken kalkıyorum. Uyumak istesem de sabah 8'de kalkacağım. Sonra suyumu içeceğim; ilk işim bu. Bunu Cameron Diaz'ın “The Body Book” adlı kitabında okudum ve o zamandan beri hep bu konuyu düşündüm. Sonra genellikle giderim canlılık kahve için. Bu harika. Orada bir barista olan Mallory'ye sesleniyorum; aslında o en iyi insandır. Ziyaret edilecek yerel yerlerin olmasını seviyorum, özellikle de büyük bir şehirde yaşıyorsanız. Düzenli olarak görüştüğünüz insanların olması güzel. Şu anda biraz normal sütle buzlu Americano yapıyorum. Tam yağlı süte sesleniyorum. Uzun zamandır buna karşı çok kaba davrandık ve şimdi herkes sürünerek geri geliyor çünkü badem sütünün gerçek anlamda plastikten falan yapıldığını fark ettik. [Editor’s note: That claim is unfounded, although some research says almond milk isn’t great for the environment.] Daha sonra arkadaşlarıma mesaj atıp günün planını yapmaya çalışacağım.

08:35: Runyon Kanyonu'nda hızlı ve kolay yürüyüş

Hafta sonları yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Çok klişe olsa da, Runyon uygun, o yüzden oraya gideceğim, kablolu kulaklığımla müzik dinleyeceğim ve belki o hafta podcast'im için plan yapacağım. Gevşemek için çok güzel bir zaman. Artık Runyon'u 15 dakikada yapabilirim. Kolay olanı yapıyorum ki bu utanç verici ama umurumda değil çünkü asfalt yolları seviyorum. Ben bir ev kedisiyim, biliyorsun. Yürüyüş yapıyorum çünkü iyi hisler almayı seviyorum. Kayalara tırmanan insanları gördüğümde şöyle derim: “Bu kadar uğraşmana gerek yok.”

10:00: Dialog'dan bir smoothie ve kahvaltılık burritoyla enerji toplayın

Ondan sonra acıktım. Kahvaltıyı atlayabilen biri değilim. Aralıklı oruç tutmuyorum. Hakkında bir şey Diyalog [Cafe] benim hatam olduğunu söylemek istemiyorum – çok çok popüler. Doğrusunu söylemek gerekirse, Runyon'a inerken dağın tepesinde, yemin ederim smoothie'nizi sipariş edin. Pazar günü yemeğinizi hazırlamaları 35 ila 45 dakika sürecektir. Ya Dialog Detox alacağım ya da kahvaltılık börekli göğüs eti yapacağım. Ekstra baharatlı ketçap istemeniz gerekecek. Çok bomba.

10:30: Plaj gününe hazırlanın

Genellikle evime döneceğim ve plaj için bir çanta hazırlayacağım. Daha sonra Malibu'ya giderken arkadaşlarımı almaya gideceğim. Bazen oraya ulaşmak bir saatten fazla zaman alır, bu nedenle çalma listenizi ve konuşacağınız konuları hazır bulundurmanız gerekir. Genellikle oraya gideceğiz Malibu Ülke Pazarı, Soho Sahil Evi veya sadece plaja – PCH boyunca herhangi bir yere [Pacific Coast Highway] Malibu Şeridi'nde. Bana öyle geliyor ki iki tür insan var: suya dalmayı seven insanlar ve sevmeyen insanlar. Ben bir su canlısıyım, bu yüzden suya girmeyi seviyorum. Ayrıca bunun var olan en doğal soğuk dalış olduğunu hissediyorum.

13:00 Taverna Tony'de öğle yemeği

Öğle yemeğine gitmeyi en sevdiğim yer Taverna Tony en Malibu Ülke Pazarı. Bunun en iyi kısmı daldırmadır. Kimse gerçekte neyden yapıldığını bilmiyor. İçinde ekmek var, sanırım balık da var ama bilmek umurumda değil. Lezzetli, bedava ve sıcak ekmek getiriyorlar. Ve eğer düşük karbonhidratlı beslenme yapıyorsanız, crudité isteyebilirsiniz ve onu da size ücretsiz olarak getiriyorlar. Yemekler çok rahatlatıcı ve güzel.

15:00: Cumartesi gecesi akşamdan kalmalığımı atıştırmalıklarla iyileştirin

Bu noktada şöyle düşünüyorsunuz: “Ben zaten Batı Yakası'ndayım. Peki ya arkadaşlarımla Venedik'e gitsem ve Abbot Kinney'de dolaşıp biraz daha vitrin alışverişi yapsak ve sonra da burada dursak? Gjelina küçük bir kadeh doğal şarap için?” Efervesan bir şey. O kadar fermente edilmiş bir şey ki tadı kombucha'ya benziyor ama alkollü. DD [designated driver] bizi oraya götürüyor. Yani Gjelina'da “Aperatif olarak tatlı patates alalım” diyorsunuz çünkü Pazar günü dipsiz bir çukur günü. Akşamdan kalmasın, yani gerçekten de açsın.

19:00: Night + Market'ten göz yaşartıcı baharatlı erişte siparişi verin

Pazar gecesi bir çeşit baharatlı erişte olmadan bitemez, bu yüzden bizi Beverly Hills, Batı Hollywood bölgesine geri götürmek için arkadaşlarınıza şunu söyleyin: “Şuraya gitmeliyiz.” Gece + Pazar.” Akşamdan kalma halinizin %3'ü bile kalmışsa, Night + Market bunu yiyecekleriyle iyileştirecektir. Ve gerçekten baharatlı, gözler sulanıyor gibi. Yanında soğuk bir bira iç. En sevdiğim şey ped görmek ew. Ben de pad thai'yi severim. Ayrıca, çıtır pirinç salatası olan nam khao tod ve kıyılmış tavuk olan larb gai, ama aslında benim için bile çok baharatlı ve baharatlı yiyecekleri seviyorum. Yemeğimizi orada mı yoksa evde mi yiyeceğimiz aslında şuna bağlıdır: [HBO] Max işini yapıyor ve pazar günleri bize izleyecek bir şeyler veriyor.

21.00: Arkadaşlarımla “Soğumayı asla bırakma”

Arkadaş grubumuzda “Üzülmeyi asla bırakma” adında bir şey var, bu da eğer daha uzun süre dayanabiliyorsan yapmalısın anlamına geliyor. Zamanın yarısında arkadaşlarımı yatıya bırakırım çünkü şöyle düşünürüm: “Bu ev neden benim?” Los Angeles'ta yaşamanın asıl amacı New York'tan daha fazla alana sahip olabilmektir. Pazar gecesi kesinlikle bir tür maske yapacağım çünkü bu, yaptığınız tüm kötü şeyleri ortadan kaldırır. Belki kağıt maskeleri dağıtırım. Etkileyici biriyle arkadaş olmanın avantajları, boş odamın bir Sephora'ya benzemesidir. Ayrıca tatlı bir ziyafete de ihtiyacımız olacak. takıntılıyım Sepetli Çöreklerama bu aslında gece vakti olan bir şey değil, o yüzden muhtemelen öyle olacak Yunancaya git. Muhtemelen bir şişe şarap daha açacağız. Bağımsız, Los Angeles merkezli bir şarap üreticisi olan Jumbo Time Wines gibi doğal şarapları seviyoruz.

23:00: Yatmadan önce “duvara ayakla düşme” hareketi yapın

Belki saat 23:00 civarında yatarım. Sundae Okulu'nda uykulu bir sakız var, onu alıp Calm uygulamasında meditasyon dinliyorum. Lychee Dragon lezzetini seviyorum. En az 30 dakika telefonumda gezineceğim ve 20 dakika da benim ve takipçilerimin “bacak duvara düşme” dediğimiz şeyi yapmam gerekiyor. Temel olarak bu, yatağınıza uzanmanız ve bacaklarınızı başlığa dayamanız anlamına gelir. Bunu her gün yapmak zorundayım ve bu sadece bacaklarınızı yoruyor. Pek çok farklı kültür bunu farklı nedenlerle yapıyor ve strese gerçekten yardımcı oluyor. Bu en iyisi.