Tony Hawk'a göre Los Angeles'ta en iyi Pazar nasıl geçirilir?

Arda

Global Mod
Global Mod
Yirmi yılı aşkın bir süre önce resmi olarak yarışmalardan emekli olmasına rağmen, kaykay efsanesi ve girişimci Tony Hawk bugünlerde her yerde görünüyor.

Eğer hevesli bir video oyunu oyuncusuysanız, uzun soluklu bir dizide onun yer çekimine meydan okumasını izleyebilir (hatta belki ona yardım edebilirsiniz). Televizyon izlerseniz onu Qunol'a zerdeçallı sakızlar satarken yakalayabilirsiniz. Eğer podcast hayranıysanız, belki onun haftalık “Hawk v. Wolf”u (Jason Ellis'le birlikte) duymuşsunuzdur. Yetersiz hizmet alan bir toplulukta yaşıyorsanız, Skatepark Projesi'nin (eski adıyla Tony Hawk Vakfı) mahallenizdeki kaykay parkını finanse etmek için çalıştığını görebilirsiniz. Ayrıca yaz aylarında 2024 Paris Olimpiyatları'nı izlediyseniz, kaykay finalleri sırasında 56 yaşındaki Snoop'un hemen yanında fark etmiş olabilirsiniz. (Kaykay şirketi Birdhouse, gümüş madalya kazanan ABD Takımından Tom Schaar'ın sponsorudur.)

Sunday Funday'de Los Angeles'lılar bize şehirdeki ideal Pazar günlerini teker teker anlatıyor. Hafta sonları nereye gideceğiniz, ne yiyeceğiniz ve hayattan nasıl keyif alacağınız konusunda fikir ve ilham bulun.

Her ne kadar doğup büyüdüğü yer olan San Diego'da yaşasa da Birdman'i kendisini sık sık bulduğu Los Angeles'ta da görebilirsiniz. Yakın zamanda onunla buluştuğumda, Hawk sadece mükemmel bir SoCal Pazar gününü paylaşmakla kalmadı, aynı zamanda sınırlarımızın ötesinden gelen yatılıların eninde sonunda buraya gelip yarışmak için buraya geldiklerinde aramayı düşünebilecekleri özel yerler önerileri de verdi. 2028 Oyunları: “ikonik” küpeşte Hollywood Lisesi (“Aslında iki tane var ama biri daha büyük ve bu da kendini kanıtlama alanı”) ve Gün Batımı Oto Yıkamaartık kayılamaz olan ancak birkaç cesur patencinin tepedeki tenteden atlayıp eğimli setten aşağı yuvarlanmasının ardından “rezil bir şekilde yaşıyor”. Hawk, “Sadece birkaç kişi bunu yapma şansına sahip oldu” dedi. “İlki 20 yıldan fazla yıl önceydi, John Cardiel. Daha sonra ünlü bir patenci olan Mark Gonzales bunu hemen arkasında denedi ve kaza yaptı. Ve daha sonra Milton Martinez, daha önce hiç duyulmamış bir şekilde tekme atmayı başardı.”

Bu röportaj, uzunluk ve netlik sağlamak amacıyla hafifçe düzenlenmiş ve özetlenmiştir.

07:00: North County'den kuzeye doğru ilerleyin
Muhtemelen sabah 7'de yola çıkıp 8:30'da Venedik/Santa Monica bölgesine varmayı deneyeceğim çünkü o zaman otoyol olması gerektiği gibi çalışıyor.

08:30: Çöreğe dalın
Muhtemelen şuradan başlardım Delikli Kase Donutları – Santa Monica'da bir tane var. Benim favorim, temel bir ürün olan her zamanki sırlarıdır, ancak lezzetlerinin hepsi iyidir. Çok güzel kahveleri de var, ben de bir çörek ve bir fincan kahve alırdım.

09:00: Venice Beach Kaykay Parkı'nı ziyaret edin
Venedik [Beach] Kaykay Parkı
o kadar ikonik ki, buna sabahın erken saatlerinde, kalabalıklaşmadan başlardım. Aslında bunu herhangi bir kaykay parkı için söylüyorum, özellikle de yeni başlayanlar için. Ebeveynlere, eğer çocuklarını kaykay parkına götürmek istiyorlarsa, sabahın erken saatlerinde gelmeleri gerektiğini söylüyorum – mümkünse gün ağarırken – çünkü bu, benim gibi yaşlı patenciler veya yeni başlayanlar için oradadır. Ve çok daha fazla saygı ve çok daha fazla özgürlük var. Sabahın ortasında, daha iyi patenciler ortaya çıkmaya başlıyor ve siz de önünüzde duruyorsunuz. Ve Venedik'in sorunu şu ki, tam bir akvaryum olduğu için korkutucu olabiliyor. Sabah 10'dan sonra oradaysanız sergilenmeye hazır olun. Ama bütün Venedik, Dogtown, Z-Boys olayı orada, bu yüzden bu bölgeye bir yakınlık hissediyorum.

Sabah 11:00'de Santa Monica İskelesi'ne uğrayın
yukarıya gidebilirim Santa Monica İskelesi ve bir nevi turist olup hız trenine binmek. İskele oldukça ikonik. Bunu bir video oyununa koyduk [“Tony Hawk’s American Wasteland”] yaklaşık 20 yıl önce. Komik hikaye: Oğlum Keegan [Hawk]Şu an 23 yaşında olan 7 yaşlarındayken oyunun içinde olduğu için kendisini Santa Monica İskelesi'ne götürmemi istedi. Oyundaki ama benim hiç fark etmediğim tüm bu farklı noktalara işaret ettiğini hatırlıyorum.

Öğlen: Bir smashburger yiyin
Öğle yemeği için giderdim Burger Yazdı, Venedik'teki Strand'da yeni açılan restorana çifte smashburger ve patates kızartması alın. Menü oldukça basit ama aynı zamanda biraz dumanlı bir Oklahoma burgeri de var. Dükkanı aslında bir patenci açtı ve ben de oyunun sonlarında yatırımcı oldum. Bunu açmak için Los Feliz lokasyonunu kapattılar.

15:00: Giden yolcuya uğrayın
gitmeyi seviyorum LAKMAkesinlikle. Harika sergileri var. Belki 10 yıl öncesinden bir tanesi vardı; James Turrell retrospektifi, harikaydı. Ya da oraya gidebilirim Hollywood Sonsuza Kadar mezarlıkki bence süper havalı. Özellikle mezarları ziyaret etmemek. Sadece dolaşıp kontrol edecektim. Buranın çok güzel bir bölge olduğunu düşünüyorum ve orada konser ve film yapmalarını seviyorum.

16:30: Sapasi'de salıncak
Oğullarımdan biri olan Miles Goodman'ın aslında Batı Hollywood'da bir kaykay dükkanı var. Sapasi – Melrose Bulvarı yakınındaki Kuzey Robertson Bulvarı'nda – eğer oradaysa onu görmek için uğrardım. [Editor’s note: Sapasi isn’t currently open on Sundays.] Ve o bölgede çok dolaşıyoruz. İyi alışverişler var: Saray [Skateboards] orada ve bazı giyim mağazaları da var.

18.00: Matsuhisa'ya doğru motor
Yaşlıyım, bu yüzden erken yemek yiyorum ve bu da muhtemelen akşam yemeği yemeye gideceğim zaman. Benim favorim Matsuhisa La Cienega Bulvarı üzerinde, oraya gidip omakaseyi alacaktım. Ya öyle ya da şuraya git Chateau Marmont ve spagetti Bolognese'lerini al. Bu ikisinden biri. Omakase için Matsuhisa'ya gitseydim, bu muhtemelen bir buçuk veya iki saat sürerdi, yani saat 8 civarında ayrılırsam eve 9:30 civarında dönerdim.

21:30: Viski eşliğinde TV izleyin
Pazar günleri eşim ve ben “John Oliver'la Geçen Hafta Bu Gece” veya “Ejderha Evi” gibi izlediğimiz programları izliyoruz. Ve kaliteli viskiyi seviyorum, bu yüzden muhtemelen kendime bir bardak Hakusha 12 Yaşında doldururum ki bu şu sıralar tercihim.

22:00: Erken yatmadan önce banka
Bu günlerde çok erken kalkıyorum – özellikle pazartesi günleri – yani eğer gerçek bir Pazar gecesiyse, genellikle saat 10'da yatakta oluyorum. Kızım ehliyetini yeni aldı ama onu kapıdan çıkarmak hâlâ bir görev. Bu yüzden sabahımın erken başlayacağını ve odasında ona bağıracağımı biliyorum.