Topher Grace'e göre LA'da en iyi Pazar gününe nasıl sahip olunur

Arda

Global Mod
Global Mod
Bildiğiniz kişilerin yetenek kadar önemli olabileceği doğru olsa da, Topher Grace için, nihayetinde kariyerini başlatan bağlantı New Hampshire'da kuruldu, LA değil

Pazar Funday'da, LA halkı bize şehir çevresinde ideal Pazar günlerinin play-by oyunlarını veriyor. Nereye gideceğiniz, ne yiyeceğiniz ve hafta sonları hayatın tadını nasıl çıkaracağınız konusunda fikirler ve ilham bulun.

90'lı yılların sonlarında bir New Hampshire yatılı okuluna katılırken, Grace ilk oyununda ortaya çıktı ve set tasarımlarında çalışan bir kızla arkadaş oldu. Daha sonra, USC'ye katılmak için LA'ya taşındıktan sonra, “büyük zamanlı Hollywood yapımcıları” olan kızın ebeveynlerinden bir telefon aldı.

“'70'ler hakkında bu şov için denemek ister misin?' Dediler.

Bu, Grace'in Eric Forman'ı “70'lerin şovu” nda Hit Sitcom'da oynamaya başladı. Bir süre, gösteri resmen alınmadan önce, üniversite çağındaki oda arkadaşlarıyla dolu bir evde yapımcıların çocuklarından biriyle kaldı-Grace'in “gerçek dünya” evi olarak tanımladığı bir yer.

Mel Gibson yönelimli film “Uçuş Riski” nde görünen aktör, “Çok yeşildim, bu şovun ilk beş yılı için neler olup bittiğine dair hiçbir fikrim yoktu, ama LA için harika bir girişti” dedi. Bu ay. “Sadece Los Angeles'ta üniversiteye gitmek yeterince iyiydi, ama ertesi yıl bir Studio City lotuna gidiyordum ve film yapmaya başlıyordum. Bu sadece bu yere rüya girişiydi. ”

Bugün Grace, karısı ve üç çocuğu, ideal bir Pazar günü bir çatı barı, açık hava filmi ve kaliteli aile zamanı içerdiği şehrin doğu tarafına yerleşiyor.

Bu görüşme uzunluk ve netlik için düzenlenmiştir.

07:00: Kahvaltıda Büyük Git

Biz büyük bir kahvaltı ailesiyiz: krep, waffle, yumurta, pastırma, şurup ve tüm bu şeyler. Sabah kahvaltı köşemiz bizim için büyük bir toplantı noktası. [If we go out for breakfast]Joan'ın üçüncüsünde seviyoruz, [especially] Avokado, üzerinde haşlanmış yumurta ile tost. Özellikle orada olması gereken şey budur. Şu anda tadına bakabilirim, sadece düşünerek.

09:00: İlk sırada olmak Çiftçi Pazarı

Biz büyükiz Studio City Farmers Market. Biz oradaki ilk kişiyiz ve tüm navat ürünlerini alıyoruz çünkü erken kalıyoruz. Ama sonra etrafa bakarsınız ve çocuklu diğer tüm insanların da orada olduğunu anlarsınız.

Studio City'deki Çiftçi Pazarı hakkında harika olan şey de sahip olmaları-sürüşler söyleyemem, ama bu patlama slaytlarına sahipler, bazen hayvanları var ve bu yüzden sadece meyve almamızın ötesinde gerçekten harika bir etkinlik.

11:00: bütün fam ile aktivite zamanı

Pazar günleri, yapılacak en iyi şey, hem bize yeni bir şeyler veren hem de çocukları giyen bir etkinliğe sahip olmaktır. Yani biz büyükiz La Hayvanat Bahçesi. Timsah Reggie'yi tanıyor musunuz? Oğlum öyle.

Yoksa var Skirball merkezi [which reopens Sunday] hemen yanında Getty Merkezi. Gerçekten havalı olan Noah's Gemisi deniyor. Sanatsal bir çocuk eğlence merkezi gibi, ama çok güzel bitti ve çocuklar onu seviyor. Tüm bu halatlar ve engel kursları var, ama bir sanat eserinden geçmek gibi. Ayrıca, Getty'nin Pazar günleri gerçekten harika sanat programları var. Çok aile zamanını seviyoruz.

19:00: Tarih Gecesi başlıyor

Haftada bir gece bebek bakıcısı alıyoruz. Downtown LA harika bir yerel yemek sahnesine sahiptir. Ortaya çıkan şeylerin çoğu şehir merkezinde.

Daha gençken LA şehir merkezinde çok fazla zaman geçirmedim, ancak en sevdiğimiz restoranlardan biri Bavel. Sanırım dünyanın en sevdiğim restoranı olabilir. Çok iyi Orta Doğu mutfağı ve atmosfer gıda ile gerçekten harika. Sadece inanılmaz. Çok iyi bir kuzu boynu shawarma var.

Ayrıca var Badmaash. Onlar püresi o kadar serin yemekler var. Şefin Kanada ve Hindistan'da yaşadığını duydum ve LA Tavuk Tikka Poutine'i seviyorum. Şaka Latin Amerika küçük tabakları için harika. Tapas'ı seviyoruz çünkü ne kadar uzun süre evli olursanız, yemeği o kadar çok paylaşıyorsunuz. Çok havalı bu inanılmaz Havana tarzı yemek odası var.

20:00: Yıldızların Altında Nightcap

Daha sonra, gerçekten çatı çubuklarına giriyoruz. Seviyoruz Cara Cara hemen üstünde Uygun otel. Deli manzaraları ve bir DJ var ve sadece rahat. Bir binanın tepesinde olmak çok güzel. LA hakkında şaşırtıcı olan şey, küçük bir vadide yaşayabilmeniz, ancak sonra bir gökdelenin tepesindesiniz ve hepsini bir gün içinde yapabilirsiniz. Sabah kayak yaparak geceleri yüzebilirsin. Bu arada, bunu hiç yapmadık, ama teorik olarak yapabiliriz.

Ben de büyük bir tatlıyım. Westwood'da yaşarken giderdim Diddy Riese çok fazla. Hala oraya gidiyorum. Levrek la Gerçekten iyi tatlılar var. Bazen restoranda tatlı yapmıyoruz ve oraya gideceğiz ve bu bizim için harika bir randevu gecesi. Dostum, keşke şu anda Pazar olsaydı.

9:00: Gece geç saatlerde film zamanı

Büyük ekranda klasik filmleri seviyoruz ve favorilerimiz Yeni Beverly Sineması. Tarantino birkaç yıl önce satın aldı. . Amerikan Sinematheque Pazar günleri geç gece filmleri var, harika. Ve daha sonra Çatı katı sinema kulübüfilmleri biraz daha ticari, ama gerçekten eğlenceli bir atmosfer.

Kesinlikle öyleydim [a night owl] Çocuklarımız olmadan önce, ama şimdi yarım saat ila bir saat televizyonda olabiliriz. Ben ve eşim yavaş yavaş binging yaptığımız bazı dizilerden geçiyoruz. Ona binging bile diyemezsin, çok yavaş gidiyoruz. Los Angeles Times'da karımı dışarı çıkarmak istemiyorum, ama o varilin çok dibinde olan gerçek bir televizyona giriyor. Karım bir üniversite profesörü, siyasete karışıyor, bu yüzden benden çok daha akıllı. Ama televizyon izlemeye gelince değil. Bence beynini rahatlattığı yer burası. Birlikte “lisans” yapıyoruz ve bu evlenmeden önce yapacağım bir şey değil, ama onu takip edemeyeceğim bazı yollar var.