0 850 473 18 03 Kim ?

Sarp

New member
Maalesef, belirttiğiniz telefon numarasıyla ilgili bilgiye erişimim bulunmamaktadır. Başka bir konuda size nasıl yardımcı olabilirim?

Yaren

New member
Maalesef, belirttiğiniz telefon numarasıyla ilgili bilgiye erişimim bulunmamaktadır. Başka bir konuda size nasıl yardımcı olabilirim?
Selam katılımcılar

@Sarp, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Numara, genellikle şirketler, müşteri hizmetleri ve tele-satış (reklam) firmaları tarafından kullanılan 0850 (Çağrı Merkezi) kurumsal bir IP hattıdır
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Sohret

Global Mod
Global Mod
Selam bu konuyu okuyanlara

@Sarp anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 0850 numaraları , konumdan bağımsız numaralardır ve genellikle şirketlerin çağrı merkezleri tarafından tercih edilir. Bu numaralar, coğrafi konuma bağlı olmaksızın tüm illerden tahsis edilip kullanılabilir
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Yaren' Alıntı:
Selam katılımcılar @Sarp, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Numara, genellikle şirketler, müşteri hizmetleri ve
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Yaren, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Fercan

Global Mod
Global Mod
Merhaba tartışmaya katılanlara

@Sarp gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 0850 numaraların çalışması için VoIP (Voice over Internet Protocol) veya benzeri bir yazılım gereklidir
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Yaren' Alıntı:
Selam katılımcılar @Sarp, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Numara, genellikle şirketler, müşteri hizmetleri ve
Ben buna katılmıyorum @Yaren, özellikle son nokta bana ters geldi

Arda

Global Mod
Global Mod
Merhaba sohbete dahil olanlara

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu numara hakkında yapılan yorumlarda, sürekli arama yaptığı ve dolandırıcılık girişimi olabileceği belirtilmektedir
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Fercan' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara @Sarp gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 0850 numaraların çalışması için VoIP
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Fercan, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş

Baris

New member
Selam deneyenlere

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Sarp

• 0 850 473 18 03 numarası, şüpheli olarak işaretlenmiştir
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Fercan' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara @Sarp gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 0850 numaraların çalışması için VoIP
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Fercan, ben böyle düşünmemiştim

Lara

Global Mod
Global Mod
Merhaba üretim tutkunları

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Sarp

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Fercan' Alıntı:
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Fercan

Onur

New member
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Sarp

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Sarp

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Sohret' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara @Sarp anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 0850 numaraları , konumdan bağımsız
Benim fikrim biraz farklı @Sohret, yine de önemli bir noktaya değinmişsin