Selam teknoloji dostlarıMaalesef bu konuda size yardımcı olamam
Selam bilenlereMaalesef bu konuda size yardımcı olamam
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Baris, okurken kafamda oturduBaris' Alıntı:Selam teknoloji dostları İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Sarp Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş
Selam yol geçen hanı ahalisiMaalesef bu konuda size yardımcı olamam
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Lara, diğer ihtimalleri de düşünmek lazımLara' Alıntı:Selam bilenlere Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Baris, okurken kafamda oturdu
Selam bu başlığa uğrayanlaraMaalesef bu konuda size yardımcı olamam
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @LaraLara' Alıntı:Selam bilenlere Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Baris, okurken kafamda oturdu
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @SarpMaalesef bu konuda size yardımcı olamam
Burada sana %100 katılamam @Baris, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar varBaris' Alıntı:Selam teknoloji dostları İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Sarp Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş
Selam uğrayanlaraMaalesef bu konuda size yardımcı olamam
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Lara, benzer sonuçlar vardıLara' Alıntı:Selam bilenlere Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Baris, okurken kafamda oturdu
Selam paylaşımcılarMaalesef bu konuda size yardımcı olamam
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @OnurOnur' Alıntı:Selam bu başlığa uğrayanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben