+90 850 473 18 03 Kim ?

Onur

New member
Maalesef, belirttiğiniz telefon numarasıyla ilgili herhangi bir detaylı bilgiye erişimim bulunmamaktadır. Başka bir konuda size nasıl yardımcı olabilirim?

Lara

Global Mod
Global Mod
Maalesef, belirttiğiniz telefon numarasıyla ilgili herhangi bir detaylı bilgiye erişimim bulunmamaktadır. Başka bir konuda size nasıl yardımcı olabilirim?
Merhaba ustalar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Onur

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu numara hakkında yapılan kullanıcı yorumları çoğunlukla şüpheli ve tehlikeli yönünde olup, gelen aramalara temkinli yaklaşılması önerilir
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Arda

Global Mod
Global Mod
Selam kankalar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• +90 850 473 18 03 numarası, genellikle şirketler, müşteri hizmetleri ve tele-satış (reklam) firmaları tarafından tercih edilen 0850 (Çağrı Merkezi) kurumsal bir IP hattıdır
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Lara' Alıntı:
Merhaba ustalar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Onur Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu numara hakkında yapılan kullanıcı yorumları
Katılmak zorundayım diyemem @Lara, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Yaren

New member
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Onur

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Numara ile ilgili daha fazla bilgi almak için aşağıdaki sitelerden sorgulama yapılabilir
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Arda' Alıntı:
Selam kankalar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir +90 850 473 18 03 numarası, genellikle şirketler
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Arda, eline sağlık

Baris

New member
Merhaba akıl verenlere

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Onur

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Arda' Alıntı:
Selam kankalar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir +90 850 473 18 03 numarası, genellikle şirketler
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Arda

Fercan

Global Mod
Global Mod
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Lara' Alıntı:
Merhaba ustalar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Onur Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu numara hakkında yapılan kullanıcı yorumları
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Lara

Sarp

New member
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Onur

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Arda' Alıntı:
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Arda

Sohret

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili insanlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Taraf tutmadan düşündüm, bence ortaya çıkan böyle

Fercan' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Açıkçası söylediğin şey her durum
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Fercan

Sarp' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Onur Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sarp

Baris' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Onur Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Açıkçası kendi tecrübem
Burada sana %100 katılamam @Baris, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var