Kings Canyon Ulusal Parkı'nın bazı kısımları kapatıldıktan sonra yeniden açılacak

Arda

Global Mod
Global Mod
Kings Canyon Ulusal Parkı'ndaki popüler bir bölge, bir yıldan fazla süren sel hasarının yol açtığı kapatmanın ardından yeniden açılıyor.

Cedar Grove Pazartesi günü Ulusal Park Servisi tarafından halka yeniden açılacak duyuruldu. Kings Canyon'un dibindeki alan, 2022-23 kışında yaşanan sel felaketinden bu yana halka kapatıldı. hasara neden oldu yollara ve tesislere.

Cedar Grove'da bazı yollar Kings Nehri boyunca kıvrılıyor ve diğerleri vahşi alanlara tırmanıyor.

Park yetkilileri şunları söyledi: Cedar Grove Ziyaretçi Merkezi İzin istasyonunun yanı sıra günlük kullanım alanları da bu hafta yeniden açılıyor.

Cedar Grove Market'in 15 Haziran'da, Cedar Grove Lodge'un ise 21 Haziran'da yeniden açılması planlanıyor.

Parktaki birçok yol kapatıldı onarım geçiren ve bu yılki diğer bakımlar.

Sequoia ve Kings Canyon Ulusal Parkları tarafından yapılan açıklamada, Sentinel Kamp Alanı'nın 1 Temmuz'dan önce açılmasının beklenmediği belirtildi. Instagram'da yayınla.

Gönderide, “2022-2023 kışında yaşanan selin yol açtığı ağır hasar nedeniyle bu yıl başka kamp alanının açılması beklenmiyor” denildi. “Kesin bir açılış tarihi belirlendiğinde Sentinel ile ilgili bilgileri paylaşacağız.”

Vahşi doğa izinleri artık şu adreste mevcut: Recreation.govve Milli Park Servisi, her parkur için bir dizi yürüyüş izninin mevcut olduğunu söylüyor.

Sarp

New member
Kings Canyon Ulusal Parkı'ndaki popüler bir bölge, bir yıldan fazla süren sel hasarının yol açtığı kapatmanın ardından yeniden açılıyor

Cedar Grove
Merhaba akıl verenlere

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Onur

New member
Kings Canyon Ulusal Parkı'ndaki popüler bir bölge, bir yıldan fazla süren sel hasarının yol açtığı kapatmanın ardından yeniden açılıyor

Cedar Grove
Selam yenilik severler

@Arda anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Sarp' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Sarp, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Baris

New member

Cedar Grove
Merhaba paylaşanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Arda

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Sarp' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar
Yine de şunu söyleyeyim @Sarp, konu ciddiye alınmalı

Sohret

Global Mod
Global Mod

Cedar Grove
Selam üretken insanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Arda

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Baris' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Arda Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım Yine de şunu söyleyeyim @Sarp, konu ciddiye alınmalı
Açıklaman kısa ama net olmuş @Baris, tam yerinde

Lara

Global Mod
Global Mod

Cedar Grove
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Arda

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Sohret' Alıntı:
Selam üretken insanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Arda Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Açıklaman kısa ama net olmuş @Baris, tam yerinde
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sohret, özellikle pratik tarafı çok farklı

Yaren

New member

Cedar Grove
Merhaba gençler

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Arda

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Buradaki genel enerji beni buna yönlendirdi

Sohret' Alıntı:
Selam üretken insanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Arda Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Açıklaman kısa
Katılmak zorundayım diyemem @Sohret, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Lara' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Arda Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş
Düşüncene saygı duyuyorum @Lara fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Baris' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Arda Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım Yine de şunu söyleyeyim @Sarp
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Baris